Christian Kjaer Formue

Christian Kjær Formue – Så Meget Er FLSmidth-ArvingenVærd

Christian Kjær, som i dag er 78 år gammel, er en af de mest velhavende og betydningsfulde forretningsmænd i Danmark. Han er uddannet jurist og er medejer af cementkoncernen FLSmidth. Derudover har... LÆS MERE »
Karsten Ree formue

Karsten Rees Formue – Hvor Meget Er Han Værd?

Karsten Ree anslås i 2021 til at være 3,9 milliarder kroner værd. Det placerer han på listen over de 100 mest velhavende danskere. Langt størstedelen af Karsten Ree formue kommer fra salget... LÆS MERE »
Mia Wagner Formue

Mia Wagners formue – Hvor Meget Er Mia Wagner Værd i [2022]

Mia Wagner er en dansk forretningskvinde, specielt kendt for at være med i Løvens hule. Hun er medstifter for virksomheden Nordic Female Founders. Han er desuden også tidligere administrerende direktør for Freeway-koncernen.... LÆS MERE »
Jacob Risgaard Formue

Jacob Risgaard Formue – Så Meget Er Jacob Risgaard Værd i 2023

Jacob Risgaard formue – så meget er Jacob Risgaard værd i 2022 I 2022 anslås Jacob Risgaards formue til at være over 155 mio. kr., som findes i hans personlige holdingselskab JR... LÆS MERE »
Danske Banker

Danske Banker – En Liste Over Alle Banker i Danmark

I Danmark er der mange banker at vælge imellem, hvis du skal have en bankkonto. Men hvilken er den bedste? Vi har lavet en liste over alle banker i Danmark – så... LÆS MERE »
Liberale erhverv

Liberale Erhverv – Hvad Er Et Liberalt Erhverv? Se Listen Her

Liberale erhverv er et ord som dækker over selvstændige erhvervsdrivende, som driver en service virksomhed. Det vil sige en erhvervsdrivende som ikke producerer eller sælger en fysisk vare, men derimod yder service.... LÆS MERE »
danske helligdage

De danske helligdage – Få et overblik her

Glæder du dig også til næste gang du har fri på en helligdag? Vi har samlet et overblik her over de danske helligdage. Hvert år, har vi nogle faste helligdage, hvor man... LÆS MERE »