9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Finansiel Overraskelse

Finansiel Overraskelse: SAS Indkalder til Pressedækning om Kapitaludvidelse!

I en uventet manøvre har Scandinavian Airlines (SAS) indkaldt til et pressemøde, hvor de vil diskutere en betydelig kapitaludvidelse. Dette træk har skabt bølger i finansverdenen, da mange investorer og analytikere spekulerer... LÆS MERE »
Video, tags: stine goya - Youtube

Modemærket Stine Goya sigter mod amerikansk ekspansion

Stine Goya er ved at forberede sig på en betydelig global ekspansion i USA. Den kreative kraft bag mærket, Stine Goya selv, har afsløret sine planer om at etablere butik på den... LÆS MERE »
Bank, tags: saxo sine - upload.wikimedia.org

Saxo Bank vil dumpe sine kryptobeholdninger efter myndighedskrav

Det Danske Valutatilsyn (DFSA) pålagde Københavns Saxo Finansielle Institut at afhænde sine kryptoaktiver inden årets udgang den 4. juli. Finanstilsynet bemærkede, at disse særlige aktiver er i strid med lov om monetære... LÆS MERE »
Stock Photo, tags: pensiondanmark milliarder kroner - upload.wikimedia.org

PensionDanmark forpligter 7 milliarder kroner til at støtte grøn omstilling

PensionDanmark og Port Esjberg er gået sammen om en grøn omstilling, hvor syv milliarder kroner er fordelt på forskellige anlæg som en del af aftalen. Størstedelen af midlerne på 5,8 milliarder kroner... LÆS MERE »
f, tags: naviair aftale datca forhindre - upload.wikimedia.org

Naviair underskriver aftale med Datca for at forhindre rejsekaos

Naviair underskrev en ny aftale med flyvelederforeningen Datca efter store forsinkelser og flyaflysninger i tidligere juni, hvor flyselskaber som SAS indgav klager. Trafikkontrolorganisationen tilstræber med denne aftale at undgå rejsekaos. Selvom aftalen... LÆS MERE »
Stock Photo, tags: domino's alle sine forretninger - upload.wikimedia.org

Pizzakæden Domino’s lukker alle sine forretninger i Danmark

Domino’s Pizza Enterprise (DPE) har for nylig offentliggjort den officielle meddelelse om permanent at lukke alle sine forretninger i Danmark. Lukningen kommer som en strategisk beslutning som reaktion på Dominos likvidationsproces og... LÆS MERE »
pædagog

Hvad tjener en pædagog?

Lønnen for en pædagog kan variere afhængigt af flere faktorer, herunder erfaring, uddannelsesniveau, ansættelsessted og arbejdsområde. Ifølge statistikker varierer den gennemsnitlige løn for pædagoger i Danmark fra 25.000 til 40.000 kr. Der... LÆS MERE »
arbejdsdage

Hvor mange arbejdsdage er der på et år?

260 dage At kende antallet af arbejdsdage på et år er afgørende for forskellige aspekter af planlægning og planlægning. Uanset om det er til personlig tidsstyring, forretningsdrift eller projektledelse, hjælper forståelsen af... LÆS MERE »
Stock Photo, tags: danske på udvidelse af - live.staticflickr.com

Danmarks lastbilchauffører efterspørger mere ladeinfrastruktur til el-lastbiler

Lastbilchauffører i Danmark udtrykker frustration over manglen på ladeinfrastruktur til el-lastbiler, og opfordrer til en akut udvidelse af faciliteter på landsplan. Med kun én offentlig ladestander til el-lastbiler i Nyborg, argumenterer brancherepræsentanter... LÆS MERE »
Stock Photo, tags: fire danske - cdn.pixabay.com

Fire danske energiselskaber undersøgt for markedsmanipulation

I alt fire danske virksomheder er under undersøgelse for påstået manipulation af elmarkedet, som potentielt kan påvirke energipriserne. Myndighederne undersøger disse virksomheders handlinger efter mistanke om ulovlig praksis, og søger at sikre... LÆS MERE »