flags of the world

 Hvordan siger man hej på kinesisk?

På kinesisk siger man “nǐ hǎo” (你好) for at sige “hej” eller “goddag”.   Sådan siger du hej på forskellige sprog: Afrikaans: Hej Albansk: Mië dita Amharisk: ታዲያስ (Tadiyas) Arabisk: مرحبا (Marhaban... LÆS MERE »
Denmark Car

Hvor lang må en bil være i danmark?

I Danmark er der ikke en fastsat maksimal længde for biler, men der er nogle begrænsninger, der skal overholdes. De fleste personbiler og varevogne har en længde på mellem 3 og 5... LÆS MERE »
blue sky

Hvorfor er himlen blå?

Himlen ser blå ud, fordi sollyset spredes i atmosfæren. Når sollyset trænger ind i jordens atmosfære, bliver det spredt i forskellige retninger af partiklerne i luften. Denne spredning påvirker de forskellige farver... LÆS MERE »
leisure

Hvad kan man lave når man keder sig?

Der er mange ting, man kan lave, når man keder sig. Her er nogle forslag: Læs en bog eller en artikel om et emne, du er interesseret i. Se en film eller... LÆS MERE »
balance

Hvad er mit ligevægtsindtag?

Dit ligevægtsindtag refererer til den mængde kalorier, du skal indtage hver dag for at opretholde din nuværende kropsvægt og livsstil uden at tage på i vægt eller tabe dig. Dette er også... LÆS MERE »
Verdens Mindste Land

Hvilket Er Verdens Mindste Land?

Synes du geografi og lande er spændende? Så har du helt sikkert ofte undret dig over, hvilket land er verdens mindste land, og hvilket land er verdens største land. Det kommer faktisk... LÆS MERE »
Landekoder

Landekoder – Komplet Liste Over Internationale Telefonkoder

I dag er det lettere end nogensinde at ringe til familie og venner i udlandet. Det skyldes, at telefonkoderne er blevet digitaliserede, så du nu kan ringe igennem uden problemer. Men hvorfor... LÆS MERE »
Hvor mange stater er der i USA

Hvor Mange Stater Er Der I USA?

USA har 50 stater Hvis du gerne vil vide det, så er det blot at kaste et blik på det amerikanske flag ”Stars and Stripes”. Her toner der nemlig hele 50 funklende... LÆS MERE »
Countries in the World

Hvor mange lande er der i verden?

Umiddelbart burde det være let at svare på. Det er blot at tælle. Alligevel er det ikke så enkelt endda at svare på, for resultatet kommer an på hvilke lande man tæller... LÆS MERE »