Hvad betyder Streaming?

Streaming refererer til processen med at se eller lytte til indhold i realtid via internettet, uden at downloade filen til din enhed. Dette kan inkludere at se film, lytte til musik, spille... LÆS MERE »
Video, tags: lankum af deres og - Youtube

Lankum annoncerede aflysningen af deres København-show og USA-turné

Det irske folkeband Lankum har aflyst deres københavnske show på grund af uforudsete omstændigheder. De aflyste også hele deres nordamerikanske turné. Lankum består af brødrene Ian og Daragh Lynch, Cormac MacDiarmada og... LÆS MERE »
Video, tags: martin hall tre artist - Youtube

Musikstjernen Martin Hall skal deltage i tre artist talks

Den berømte forfatter, sanger og sangskriver Martin Hall vil være med i tre artist talks i august og september. Den garvede GAFFA-skribent Finn P. Madsen vil facilitere artist talks. Hall og Madsen... LÆS MERE »
Stock Photo, tags: aiasound fire nye kunstnere til sit - upload.wikimedia.org

AiaSound føjer fire nye kunstnere til sit fulde musikprogram

Den københavnske festival AiaSound offentliggjorde sit komplette musikprogram og føjer fire nye kunstnere til listen. Festivalen finder sted om mindre end to uger i Tiøren og er en af Danmarks kommende begivenheder... LÆS MERE »
Stock Photo, tags: spotify kunder - images.unsplash.com

Spotify hæver sin pris for kunder i Danmark

Spotify har hævet sin pris for kunder i visse lande, herunder Danmark, som selskabet meddelte i en pressemeddelelse mandag. Denne beslutning var drevet af de skiftende markedsforhold, med det formål at gøre... LÆS MERE »
Video, tags: andreas odbjerg sin nye single smugryger - Youtube

Andreas Odbjerg opfører sin nye single ‘Smugryger’ på Grøn

Sanger og sangskriver Andreas Odbjerg optræder til Grøn Koncert 2023 for anden gang. Han vil fremvise sin nye single “Smugryger” og andre hits. Odbjergs Grøn-optræden sidste år fangede folks opmærksomhed og førte... LÆS MERE »
ReSeppTen

Reseppten

[Tekst til “Re-Sepp-Ten”] [Vers 1: Frank Arnesen] Som den lille grimme ælling Bli’r man rød og hvid på tælling Svæver som de hvide svaner På alverdens udebaner Vi går frem mod fodboldstater... LÆS MERE »
Video Screenshot, tags: depeche mode til som en del af deres - Youtube

Depeche Mode vender tilbage til Danmark som en del af deres 2024-turné

Det engelske elektroniske rockband Depeche Mode annoncerede deres tilbagevendensplan til København i 2024 som en del af en udvidet ‘Memento Mori’-turné. I juni sidste år sprængte Depeche Mode en fremragende præstation i... LÆS MERE »
Miriam mandipira, tags: til - upload.wikimedia.org

Jazzsangerinden Miriam Mandipiras rejse til stjernestatus i Danmark

Udsat for skandinavisk kultur gennem hjælpeorganisationer tidligt i livet, kom Miriam Mandipira til Danmark i 2007 og forfulgte en karriere inden for musikken. Siden da har hendes beslutsomhed og talent gjort hende... LÆS MERE »
Video, tags: jacob dinesen på - Youtube

Jacob Dinesen holder færre koncerter for at fokusere på nyt album

Rockmusikeren Jacob Dinesen har travlt med at arbejde på sit sjette album, hvilket fører til færre livekoncerter i år. Det kommende album vil angiveligt have en anden nuance og stil end hans... LÆS MERE »