9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Retro Fodboldtrøjer: Genoplivning af Fortidens Stolthed på Banen

Fodboldens univers er ikke kun defineret af nutidens resultater; det er også en rejse gennem historien, fanernes hengivenhed og ikke mindst, ikoniske fodboldtrøjer. I dagens moderne verden, hvor mode og nostalgi mødes,... LÆS MERE »
Storkamp i Parken

Storkamp i Parken: FC København Modtager Europæiske Gigant Bayern München

I aftenens Champions League-brag tager FC København (FCK) imod de tyske mestre Bayern München i Parken. Begge hold har vist stærk form i deres respektive ligaer, og det tegner til at blive... LÆS MERE »
Bayern München Ruller Stjernetruppen Ud

Bayern München Ruller Stjernetruppen Ud: FCK Står Overfor Gigantisk Udfordring!

Til tirsdagens Champions League-kamp mod FC København har Bayern München udtaget en stjernespækket trup, der inkluderer store navne som Harry Kane, Jamal Musiala og Thomas Müller. Dette blev offentliggjort mandag formiddag på... LÆS MERE »
Lyngby Sætter OB på Plads

Lyngby Sætter OB på Plads: Hjemmebanekrisen Fortsætter for Odenseanerne!

Lyngby Boldklub har forværret situationen for et allerede formsvagt OB-hold ved at vinde 2-1 i en kamp, der fandt sted mandag aften. OB’s fans måtte endnu engang forlade stadion med skuffelse, da... LÆS MERE »
napoli

Napoli-Stjerne Bryder Tavsheden: ‘Folkenes Passion Driver Mig!

Efter en periode med klub-konflikter i Napoli, har stjernespilleren endelig udtalt sig offentligt om situationen. I en Instagram-opdatering delte spilleren sine følelser og tanker om de seneste begivenheder og fansens støtte. “Folkenes... LÆS MERE »
Szczesny’s Magiske Redning

Szczesny’s Magiske Redning: Juventus Slipper med Skindet på Næsen mod Atalanta!

I en intens Serie A-kamp mellem Juventus og Atalanta, der endte 0-0, blev målmand Wojciech Szczesny Juventus’ redningsmand med en spektakulær redning i de sidste 15 minutter af kampen. Denne redning sikrede... LÆS MERE »
Brøndby Knuser Hvidovre

Brøndby Knuser Hvidovre: Vestegnens Stolthed Brillerer i Lokalopgør!

I et elektrisk lokalopgør mellem Brøndby og Hvidovre i 3F Superligaen, demonstrerede Brøndby deres overlegenhed med en overbevisende 3-0 sejr over Hvidovre. Kampen, der fandt sted på et propfyldt stadion i Hvidovre,... LÆS MERE »
Video, tags: uefa på kritik af mod - Youtube

UEFA reagerer på FCKs kritik af UCL-kvalifikationskampen mod Raków

UEFA reagerede på FC Københavns kritik af UCL-kvalifikationskampen mod Raków Częstochowa. Organisationen forklarede, at det var dommeren, der besluttede, at kampen kunne starte, på trods af at FCK-træner Jacob Neestrup mente, at... LÆS MERE »
Video, tags: den norske angriber sigurd haugen nac - Youtube

AGF udlåner den norske angriber Sigurd Haugen til NAC Breda

NAC Breda har lejet den norske angriber Sigurd Haugen fra den danske Superliga-klub AGF. Eerste Divisie-klubben bekræftede dette på deres hjemmeside og afslørede, at lånet inkluderer en permanent aftaleoption i slutningen af... LÆS MERE »
Video, tags: fc københavn 1-0 - Youtube

UCL-kvalifikation: FC København vinder 1-0 over Raków Częstochowa

FC København sikrede sig tirsdag en 1-0 udesejr mod Raków Częstochowa i UEFA Champions Leagues kvalifikationsrunde. Denne første sejr på Zaglebiowski Park Sportowy placerer FCK tættere på at nå gruppespillet. Kampens eneste... LÆS MERE »