Stock Photo, tags: rock- og - upload.wikimedia.org

Justitsministeriet planlægger at gribe ind over for rock- og bandeklubber

Justitsminister Peter Hummelgaard (S) har udtrykt sin hensigt om at gå kraftigt ind over for rock- og bandeklubber, herunder rockergruppen Bandidos MC. “Jeg vil ikke lægge skjul på, at jeg politisk vil... LÆS MERE »
Stock Photo, tags: mette frederiksen den første kvindelige - upload.wikimedia.org

Biden kan betragte Mette Frederiksen som den første kvindelige NATO-chef

Mette Frederiksen besøger mandag den amerikanske præsident Joe Biden i Washington, da spekulationer tyder på, at Det Hvide Hus kunne bruge denne rejse som en del af hendes interviewproces til den første... LÆS MERE »
Museum Silkeborg, tags: nyt asger - upload.wikimedia.org

Silkeborg-politiker presser på for nyt Asger Jorn Museum

Efter mange års forhåbninger er et nyt forsøg i gang med at genoplive planerne om et nyt kunstmuseum i Silkeborg, specifikt dedikeret til den kendte kunstner Asger Jorns værker. Kommunen havde tænkt... LÆS MERE »
0 3, tags: 31.000 region - images.unsplash.com

COVID-19-vaccinen når 31.000 kr. i Region Sjælland

Administration af COVID-19-vaccinedoser ser ud til at være meget dyrt i fire ud af Danmarks fem regioner. Især Region Sjælland står over for høje omkostninger, hvor prisen for en enkelt coronavaccineindsprøjtning når... LÆS MERE »
Stock Photo, tags: med 2,4 - cdn.pixabay.com

Regeringen og KL vil øge kommunernes økonomi med 2,4 mia

Finansministeriets pressemeddelelse afslørede, at regeringen havde indgået en aftale med Kommunernes Landsforening, KL, om at løfte den kommunale serviceramme for 2024 med 2,4 mia. Denne stigning i finansieringen er et svar på... LÆS MERE »
0, tags: statsminister fighter wing ukrainske - images.unsplash.com

Statsminister besøger Fighter Wing Skrydstrup og signalerer vigtig opgave

Statsminister Mette Frederiksen besøgte torsdag Fighter Wing Skrydstrup. Formålet med besøget var at følge op på regeringens nylige forpligtelse til at hjælpe ukrainske piloter med at betjene F16-flyene. Frederiksen understregede den kritiske... LÆS MERE »
b, tags: overskud - live.staticflickr.com

Danmarks overskud på de offentlige finanser gør statsgælden lavere end nogensinde

Danmark Statistik har offentliggjort data, der indikerer, at Danmarks nuværende statsgæld er lavere end for et år siden. Ved udgangen af april lå statsgælden på 299 milliarder kroner, 27 milliarder kroner lavere... LÆS MERE »
Stock Photo, tags: er - images.unsplash.com

Industrieksperter er fortsat skeptiske over for kilometerbaserede vejafgifter

Dascher, et fragtfirma, der ejer nogle elektriske lastbiler, sagde, at der stadig er lang vej at gå for lastbiler, der tilpasser en emissionsfri løsning, og det vil være svært at eliminere diesellastbilen.... LÆS MERE »
Video, tags: danmark nå - Youtube

CONCITO siger, at Danmark kæmper for at nå 2025-klimamålet

Danmarks fremskridt i retning af at nå sit 2025-klimamål om at reducere udledningen af drivhusgasser med mindst 40 procent i forhold til 1990, er i øjeblikket mangelfuld. Danmark har dog siden øget... LÆS MERE »
Odense, tags: abdulrahman husein få - upload.wikimedia.org

Abdulrahman Husein afslører, hvordan immigranter kan få arbejde i Danmark

En syrisk immigrant Abdulrahman Husein afslørede sine tidligere metoder til at få et job i Danmark. Han er nu fuldtids terminalmedarbejder i Gasa Group, ansvarlig for pakning af blomster til Danmark og... LÆS MERE »