9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Farvel til Gratis Facebook

Farvel til Gratis Facebook? Nyt Abonnement Kan Ændre Alt!

I et dristigt træk annoncerer Meta, selskabet bag de populære sociale medieplatforme Facebook og Instagram, en ny betalingsmodel for europæiske brugere. Dette initiativ kommer som svar på strammere EU-regler om brugerdata og... LÆS MERE »
Stock Photo, tags: sunflower kollektionen forår/sommer - upload.wikimedia.org

Sunflower udgiver kollektionen forår/sommer 2024

Det danske modemærke, Sunflower, udgav sin seneste herretøj til forår/sommer 2024 kollektion. Kollektionen blev afsløret ved Copenhagen Fashion Week i Københavns Rådhus. Mærkets nyeste kollektion hylder ikoniske 70’er og 80’er herretøjstilarter. Dette... LÆS MERE »
Torbjørn 'Thor' Pedersen spent a decade non-stop travelling around the world., tags: tilbage efter uden - Instagram/@onceuponasaga

Dansk mand vender tilbage efter 10 års rejse uden at flyve

En dansk mand ved navn Thor Pedersen vendte tilbage til Danmark i juli efter at have rejst over hele verden uden at bruge fly. Gennem hele sin 10-årige rejse, der startede i... LÆS MERE »
suv

Hvad betyder SUV?

SUV står for “Sports Utility Vehicle”. Det er en type bilklassificering, der beskriver en robust og rummelig bil, der kombinerer egenskaber fra både personbiler og terrængående køretøjer. SUV’er er normalt kendetegnet ved... LÆS MERE »
Hvad betyder XO

Hvad betyder XO?

“XO” er en forkortelse, der har flere betydninger, afhængigt af konteksten. Her er to af de mest almindelige betydninger: XO som et kærlighedsudtryk: “XO” bruges ofte som en forkortelse for “hugs and... LÆS MERE »
Hvad betyder Panseksuel

Hvad betyder Panseksuel?

Panseksuel er en seksuel orientering, der beskriver en persons tiltrækning til andre uanset deres køn eller kønsidentitet. En panseksuel person kan føle romantisk eller seksuel tiltrækning til mennesker uanset om de identificerer... LÆS MERE »
Hvad betyder Habibi

Hvad betyder Habibi?

“Habibi” er et arabisk ord, der bruges til at udtrykke kærlighed, hengivenhed og ømhed. Det er et udtryk for endearment og bruges ofte som et kælenavn eller en hengivenhedserklæring mellem nære venner,... LÆS MERE »
Hvad betyder Namaste

Hvad betyder Namaste?

“Namaste” er et udtryk, der stammer fra sanskrit, det gamle sprog i Indien, og det bruges primært i hinduistiske, buddhistiske og yogiske traditioner. Det er en hilsen eller et udtryk for respekt... LÆS MERE »
Hvad betyder Prosit

Hvad betyder Prosit?

“Prosit” er et udtryk, der ofte bruges som en traditionel velsignelse eller skål, når man ønsker nogen god sundhed eller helbred. Det stammer fra latin og betyder “må det gavne” eller “må... LÆS MERE »
Arteon

Hvad betyder Arteon?

Arteon er et navn, der bruges til at betegne en bestemt bilmodel fremstillet af den tyske bilproducent Volkswagen. Arteon er en luksus-sedan, der blev introduceret af Volkswagen i 2017 og er designet... LÆS MERE »