i, tags: marlow tempty food - st3.depositphotos.com

Marlow Ingredienser og Tempty Food udvikler mykoproteinbaseret mad

UK-baserede Marlow Ingredients har indgået partnerskab med den danske start-up Tempty Food om at udvikle fødevarer baseret på mycoprotein. Produkterne vil være egnede til at indtage til den proteinrige plantebaserede kost. Joint... LÆS MERE »
balance

Hvad er mit ligevægtsindtag?

Dit ligevægtsindtag refererer til den mængde kalorier, du skal indtage hver dag for at opretholde din nuværende kropsvægt og livsstil uden at tage på i vægt eller tabe dig. Dette er også... LÆS MERE »
Vitaepro anmeldelse

Vitaepro → Prøv Til Halv Pris I Dag

Er du træt af at prøve forskellige kosttilskud, der lover det ene og ikke lever op til det? Så er Vitaepro måske noget for dig. Vitaepro er et kosttilskud, der hjælper dig... LÆS MERE »
Had Spiser Pindsvin

Hvad Spiser Et Pindsvin?

Danmark har et forholdsvis begrænset dyreliv sammenlignet med flere andre lande. Her er ikke rigtig nogle farlige dyr, og de dyr, vi har, er alle sammen forholdsvis små og ufarlige. Et eksempel... LÆS MERE »
Hvorfor Blev Corn Flakes Opfundet

Hvorfor Blev Corn Flakes Opfundet

Cornflakes er et velkendt morgenmadsprodukt, som mange spiser hver dag. Men hvorfor blev cornflakes egentlig opfundet? Det kan du læse mere om i denne artikel. Cornflakes blev opfundet helt tilbage i det... LÆS MERE »
Fem sjove fakta om espresso

Fem Sjove Fakta Om Espresso

Danskerne er vilde med at hygge med en varm, god kop kaffe. Faktisk er danskerne et af de mest kaffedrikkende lande i verdenen. Ifølge en YouGov-undersøgelse drikker helt op til 67 procent... LÆS MERE »
Hvordan Koger Man Ris

Hvordan koger man ris?

Ris er en af de vigtigste fødevarer i verden – og det ansslås at det udgør basiskosten for omkring 2 mia. mennesker i Sydøstasien. Kina regnes for at være verdens største producent... LÆS MERE »
pariserbøf opskrift

Simpel Pariserbøf Opskrift – Sådan laver du en lækker Pariserbøf

Pariserbøf opskrift – den simple måde. Den klassiske danske ret Pariserbøf, er utrolig velsmagende, og samtidig utrolig simpel at tilberede. De fleste kender Parisserbøfen, fra de danske kroer, eller der hvor du... LÆS MERE »
verdens nemmeste chokoladekage

Verdens nemmeste chokoladekage – Med KUN 5 ingredienser …

Vi giver dig her opskriften på verdens nemmeste chokoladekage. Det er så nem at det let kan blive for fristende at lave den hver dag. Og du skal KUN bruge 5 ingredienser.... LÆS MERE »