Mandela Effekten

Hvad Er Mandela Effekten

Har du nogle gange været helt overbevist om, at en tegnefilmsfigur så ud på en bestemt måde og fået denne overbevisning knust af at se et billede af den givne tegnefilmsfigur? Så... LÆS MERE »
Christian Kjaer Formue

Christian Kjær Formue – Så Meget Er FLSmidth-ArvingenVærd

Christian Kjær, som i dag er 78 år gammel, er en af de mest velhavende og betydningsfulde forretningsmænd i Danmark. Han er uddannet jurist og er medejer af cementkoncernen FLSmidth. Derudover har... LÆS MERE »
Karsten Ree formue

Karsten Rees Formue – Hvor Meget Er Han Værd?

Karsten Ree anslås i 2021 til at være 3,9 milliarder kroner værd. Det placerer han på listen over de 100 mest velhavende danskere. Langt størstedelen af Karsten Ree formue kommer fra salget... LÆS MERE »
Nicklas Bendtner Formue

Nicklas Bendtners Formue: Hvor Godt Kender Du Den Berømte Fodboldspiller?

Hvis du ønsker at blive klogere på, hvem Nicklas Bendtner er, kan du her læse et portræt af én af Danmarks mest omtalte fodboldspillere, der gennem sin karriere har spillet i nogle... LÆS MERE »
Mia Wagner Formue

Mia Wagners formue – Hvor Meget Er Mia Wagner Værd i [2022]

Mia Wagner er en dansk forretningskvinde, specielt kendt for at være med i Løvens hule. Hun er medstifter for virksomheden Nordic Female Founders. Han er desuden også tidligere administrerende direktør for Freeway-koncernen.... LÆS MERE »
Christian Arnstedt Formue

Christian Arnstedts Formue: Hvor Rig Er Han?

Hvem er Christian Arnstedt? I korte træk er Arnstedt en dansk og ung millionær, som både har arvet en stor formue, og som selv har fået succes som en dygtig forretningsmand. Arnstedt... LÆS MERE »
Kendte Danskere Med Bipolar Lidelse

Kendte Danskere Med Bipolar Lidelse: Her Er Nogle Af Dem

Her kan du finde information om bipolar lidelse og blive bekræftet i, at den kan alle ramme – både “almindelige danskere” og kendte mennesker. Der findes nemlig også kendte danskere med bipolar... LÆS MERE »
Hvordan doede Yahya Hassan

Hvordan Døde Yahya Hassan?

Det er de færreste danskere, der ikke har hørt om Yahya Hassan – den opsigtsvækkende digter, der tog Danmark med storm. Han tog lyrikken til nye højder og turde italesætte alle de... LÆS MERE »
Jacob Risgaard Formue

Jacob Risgaard Formue – Så Meget Er Jacob Risgaard Værd i 2023

Jacob Risgaard formue – så meget er Jacob Risgaard værd i 2022 I 2022 anslås Jacob Risgaards formue til at være over 155 mio. kr., som findes i hans personlige holdingselskab JR... LÆS MERE »
Jesper Buch

Jesper Buch Formue – Hvor Meget Er Jesper Buch Værd i 2023

Jesper Buch’s formue er i anslået til og være mere end en halv millard kroner. Jesper Buch er en succesfuld dansk iværksætter, som stiftede Just-Eat. Han har siden solgt firmaet for milliarder,... LÆS MERE »