9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Stock Photo, tags: ehf og dragan om - upload.wikimedia.org

EHF og IHF suspenderer Dragan Nachevski efter TV 2-dokumentaren

Dragan Nachevski, den mangeårige chefdommer i Det Europæiske Håndboldforbund (EHF), er blevet udelukket på ubestemt tid fra alle internationale håndboldaktiviteter af EHF og Det Internationale Håndboldforbund (IHF). EHF’s forretningsudvalg afslørede beslutningen, efter... LÆS MERE »
Stock Photo, tags: henrik kronborg - c1.wallpaperflare.com

Skjern-træner Henrik Kronborg afgår næste sommer

Henrik Kronborg har meddelt sin beslutning om at stoppe som cheftræner for Skjern håndbold til sommer, når hans kontrakt udløber, hvilket markerer afslutningen på hans femårige ansættelsestid på holdet. På spørgsmålet om... LÆS MERE »
Stock Photo, tags: rasmus henriksen tth holstebro - images.unsplash.com

Rasmus Henriksen tiltræder til TTH Holstebro næste sommer

Næsten et år efter TV 2 Sportens første afsløring om, at målmand Rasmus Henriksen kom til TTH Holstebro i sommeren 2024, har det vestjyske mandskab nu formelt bekræftet det gennem en pressemeddelelse.... LÆS MERE »
Mikkel Hansen - Mikkel Hansen 20160416 PSG TOULOUSE, tags: tilbage til efter været - CC BY-SA

Mikkel Hansen vender tilbage til Aalborg efter at have været sygemeldt

Mikkel Hansen er vendt tilbage til Aalborgs håndboldhold efter at have været sygemeldt siden februar på grund af stresssymptomer. Hans holdkammerat Henrik Møllgaard udtrykte begejstring for at have Hansen tilbage. “Man kan... LÆS MERE »
Stock Photo, tags: da har ehf - images.unsplash.com

Der opstår bekymring, da dansk tv endnu ikke har sikret sig EHF CL-rettigheder

Flere danske klubber er angiveligt bekymrede, da ingen dansk tv-kanal på nuværende tidspunkt har rettighederne til at sende næste sæson af EHF Champions League, som starter i begyndelsen af september. Kasper Jørgensen,... LÆS MERE »
Stock Photo, tags: økonomiske - cdn.pixabay.com

EHF kræver svar på Kolstads økonomiske situation

Det Europæiske Håndbold Forbund (EHF) har for nylig krævet klare forklaringer om den økonomiske situation i Kolstad Håndbold-projektet. Klubben bekræftede lønnedgang den 11. juli, hvilket førte til bekymringer og usikkerhed. De fleste... LÆS MERE »
blå kort

Hvad betyder blå kort i håndbold?

I håndbold refererer udtrykket “blå kort” til en disciplinær sanktion, der kan gives til en spiller, træner eller holdofficial under en håndboldkamp. Blå kort bruges normalt til at straffe mindre alvorlige forseelser... LÆS MERE »
VM 2023

Hvem vandt bronze I håndbold VM 2023?

I 2023 blev den internationale håndboldscene igen vidne til en spændende konkurrence, da Spanien sikrede sig bronzemedaljen ved Håndbold VM. Spanien, et land kendt for sin stærke håndboldtradition, besejrede værtsnationen Sverige i... LÆS MERE »
Stock Photo, tags: norge og island være vært vm håndbold - upload.wikimedia.org

Danmark, Norge og Island slutter sig til at være vært for 2029/31 VM i håndbold for mænd

Danmark har afgivet et fælles bud med Island og Norge om at være vært for VM i håndbold for mænd i 2029 eller 2031. “Vi har sammen med danskerne og nordmændene afleveret... LÆS MERE »
Stock Photo, tags: 2023 - upload.wikimedia.org

IHF annoncerer seedninger og wild cards til 2023 Kvinders VM-lodtrækning

Internationale Håndboldforbund (IHF) har offentliggjort seedningerne og to wild cards til det kommende 2023 håndbold-VM for kvinder, der er planlagt fra den 29. november til den 17. december 2023. Danmark har sikret... LÆS MERE »