nyrerne

Hvor sidder nyrerne?

Nyrerne er et par organer, der er placeret i den øvre del af bughulen, på hver side af rygsøjlen. De har en bønneformet struktur og er normalt omkring størrelsen af en knyttet... LÆS MERE »
skønhedstips

5 skønhedstips til at se fantastisk ud i enhver alder

At se godt ud betyder ikke, at man skal gøre sig umage for at se yngre ud. Det handler om at føle sig veltilpas i sin egen krop og tage vare på... LÆS MERE »
Vitaepro anmeldelse

Vitaepro → Prøv Til Halv Pris I Dag

Er du træt af at prøve forskellige kosttilskud, der lover det ene og ikke lever op til det? Så er Vitaepro måske noget for dig. Vitaepro er et kosttilskud, der hjælper dig... LÆS MERE »
Hvor Mange Køn Er Der

Hvor Mange Køn Er Der?

Hunkøn og hankøn er de to køn, som står skarpest i ens forståelse af kønsidentitet. Det er standarden. Det er det almindelige. Dog er der mange debatter om, hvorvidt disse to køn... LÆS MERE »
Kendte Danskere Med Bipolar Lidelse

Kendte Danskere Med Bipolar Lidelse: Her Er Nogle Af Dem

Her kan du finde information om bipolar lidelse og blive bekræftet i, at den kan alle ramme – både “almindelige danskere” og kendte mennesker. Der findes nemlig også kendte danskere med bipolar... LÆS MERE »

Guide – de bedste spabade til haven

Sommertiden er for alvor på vej, og for mange betyder dette hygge i haven med familie, venner og bekendte. I forbindelse med dette vælger mange at investere at et smart spabad til... LÆS MERE »
Hvad Fuck Er En Bælgfrugt

Hvad Fuck Er En Bælgfrugt

Sangen Hvad Fuck Er En Bælgfrugt, var egentligt et skoleprojekt, lavet af 4 studerende fra Den Danske Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus. Den gik hurtigt viralt og har alene på Youtube, mere end... LÆS MERE »
Hvor meget vand skal man drikke om dagen

Hvor meget vand skal man drikke om dagen?

Omkring 60% af den menneskelige krop består af vand. Det er derfor en vigtig bestanddel af os – og af, at vores krop fungerer optimalt. Derfor er det også yderst vigtigt, at... LÆS MERE »
hvor mange tænder har man

Hvor Mange Tænder Har Man?

Voksne har 32 tænder Som alle andre pattedyr fødes vi uden tænder, men de første dukker gerne op omkring seks måneders alderen. Vil du vide, hvor mange tænder vi mennesker har, uden... LÆS MERE »
Hvor Sidder Leveren

Hvor Sidder Leveren?

Den menneskelige krop er fuld af organer, der hver især er vigtige for vores helbred og almene  tilstand. Et af disse er leveren, der med en vægt på omkring 1,5 kilo hører... LÆS MERE »