9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Kronisk

Hvad betyder Kronisk?

Kronisk er et udtryk, der ofte bruges inden for medicin og sundhedspleje for at beskrive tilstande, sygdomme eller symptomer, der varer i lang tid eller endda for livet. Ordet “kronisk” kommer fra... LÆS MERE »
Danmarks Udsatte Børn

Plejefamilier i Fald: Hvem Tager Sig af Danmarks Udsatte Børn?

Danmark oplever et markant fald i antallet af plejefamilier, hvilket rejser bekymring om fremtiden for landets udsatte børn. Ifølge en Socialpolitisk Redegørelse er antallet af godkendte plejefamilier faldet med 17 procent siden... LÆS MERE »
Hårtab kvinder

Hårtab kvinder: Ny behandling mod hårtab med dokumenterbar effekt

Hårtab hos kvinder er et meget almindeligt problem, som vil ramme 1/3 af alle kvinder i løbet af livet. Hårtabet gør ikke kun, at man får store udfordringer med at vælge den... LÆS MERE »

Forskere har fundet en effektiv behandling til hårtab hos mænd: Med dokumenteret effekt

Hårtab hos mænd giver ikke kun udfordringer med at finde den helt rigtige frisure. Det har også en tendens til at ramme selvtilliden hårdt. Der er dog ingen grund til at fortvivle,... LÆS MERE »
Stock Photo, tags: om - images.unsplash.com

Tusindvis af danske statsborgere underskriver et andragende om en ny sundhedslov

Ifølge Dansk Forening for Spiseforstyrrelser og Selvskade har 5.181 borgere skrevet under på et andragende om en ny sundhedslov. Loven opfordrer Sundhedsstrukturkommissionen til at sikre, at alle får hjælp, når de forlader... LÆS MERE »
Stock Photo, tags: novo - images.unsplash.com

Wegovy-forsøg viser lovende resultat, Novo Nordisks markedsandel stiger

Efter offentliggørelsen af lovende forsøgsdata for Wegovy oplevede markedsandelene for Novo Nordisk en betydelig stigning. Forsøget viste, at indtagelse af 2,4 milligram ugentlige doser af vægttabslægemidlet Wegovy kunne reducere risikoen for uønskede... LÆS MERE »
Stock Photo, tags: overskud grøn - images.unsplash.com

Overskud fra Grøn festival bidrager til forskning i muskelsvind

Den 40. Grøn folkefest har fået massivt overskud fra 180.500 tilskuere, som skal støtte Muskelsvindfondens forskningsindsats. Den seneste festival nåede også en bemærkelsesværdig milepæl, da alle koncerter blev rapporteret som udsolgte for... LÆS MERE »
Stock Photo, tags: transkønnede højere og - images.unsplash.com

Transkønnede i Danmark oplever højere selvmords- og dødelighedsrater

En undersøgelse viste, at danske transkønnede har signifikant højere rater af selvmordsforsøg og dødsfald ved selvmord sammenlignet med ikke-transkønnede. Undersøgelsen er udført af Dr. Annette Erlangsen og hendes team fra Danmarks Forskningsinstitut... LÆS MERE »
E621

E621 – Det Tredje Krydderi

E621, også kendt som mononatriumglutamat (MSG), er et kontroversielt krydderi, der er blevet populært i mange køkkener over hele verden. Det er et syntetisk stof, der bruges til at forbedre smagen af... LÆS MERE »
klinisk død

Hvad betyder klinisk død?

Klinisk død refererer til en tilstand, hvor hjerteaktiviteten og vejrtrækningen ophører, og kroppens vitale funktioner stopper. Det er en medicinsk betegnelse, der indikerer en tilstand af total hjertestop og respiratorisk ophør. Selvom... LÆS MERE »