Julegaver

Personlige og Kreative Julegaver til Familien

Julen er en tid fyldt med glæde, varme og kærlighed, hvor gaver spiller en central rolle. Men i stedet for at vælge de sædvanlige, kommercielle gaver, hvorfor så ikke gøre dette års... LÆS MERE »
black friday oversigt

Spar stort på Black Friday: En dansk guide til at planlægge din shopping

Når kalenderen nærmer sig slutningen af november, begynder pulsen at stige hos danske forbrugere. Det er tid til Black Friday – dagen hvor butikker og online platforme bugner med tilbud, der kan... LÆS MERE »
Pinse

Hvad betyder Pinse?

Pinse er en af de vigtigste helligdage i den kristne kalender, der fejrer Helligåndens komme. Det sker 50 dage efter påske og ti dage efter Kristi himmelfart. Ordet ‘pinse’ kommer fra det... LÆS MERE »
Påske

Hvad betyder Påske?

“Påske” er en vigtig kristen højtid, der fejres til minde om Jesu Kristi opstandelse fra de døde. Ifølge det Nye Testamente i Bibelen opstod Jesus fra graven tre dage efter hans korsfæstelse,... LÆS MERE »
December

Globale helligdage i December

Helligdage spiller en vigtig rolle i vores liv og kultur og giver os mulighed for at fejre, reflektere og forbinde med vores familie, venner og fællesskaber. I december måned er der en... LÆS MERE »
Advent

Hvad betyder Advent?

Advent er en religiøs periode, der markerer forberedelsen og forventningen af Jesu fødsel og begyndelsen af den kristne juletid. Advent varer i fire uger og begynder altid på søndagen tættest på den... LÆS MERE »
Feriepenge

Feriepenge – Alt Du Skal Vide Om Feriepenge

Feriepenge er et vigtigt element i dansk arbejdsmarkedslovgivning, der sikrer arbejdstagernes ret til betalt ferie. Feriepenge er en økonomisk kompensation, som arbejdstagere optjener i løbet af deres ansættelsesperiode og kan benytte til... LÆS MERE »
Stock Photo, tags: chokolade til mors - images.pexels.com

Undersøgelser viser, at chokolade er populær til mors dags gave blandt danskerne

På søndag forventes danskerne at fejre mors dag på en sød måde — ved at forære chokolade til deres mødre. En undersøgelse fra Dansk Erhverv viste, at 14 procent af danskerne planlægger... LÆS MERE »
Hvad skriver man på en bårebuket

Hvad Skriver Man På En Bårebuket?

Sorg er en kompleks størrelse. Den kan være svær, udfordrende, ubehagelig, besynderlig, mærkelig, skrækkelig, forfærdelig og decideret ødelæggende, hvorfor det kan være en udfordring at sammenfatte en kondolence-tekst, der dækker over eller... LÆS MERE »
Hvorfor Flager Busserne i Dag

Hvorfor Flager Busserne i Dag?

Hvorfor er der flag på busserne i dag? De fleste har bemærket, at busserne nogle gange flager. Ofte undres man over, hvorfor busserne flager lige netop i dag. På nettet findes der... LÆS MERE »