9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Stock Photo, tags: unge mænd blev stukket ned københavns - images.unsplash.com

To unge mænd blev stukket ned i Københavns Fælledparken

To unge mænd på 17 og 21 år blev stukket ned på sidste skoledag i Fælledparken i København. De to kom ikke alvorligt til skade. Henrik Stormer fra Københavns Politi sagde, at... LÆS MERE »
3, tags: dommer yderligere tiltale - images.unsplash.com

Retten ønsker yderligere tiltale mod Emilie Mengs formodede morder

Ifølge en dommer i Næstved Retten kan en 32-årig mand, der er tiltalt for drabet på Emilie Meng, skade flere unge piger efter hans løsladelse den 8. juni. Dommerens udtalelse understøttes af... LÆS MERE »
0 3, tags: er en - images.unsplash.com

Eksperter vurderer, at Sirenens alarmsystemtest er en fejl

Sirenen alarmsystemet, der er designet til at aktivere landets nødsirener ved at udsende støj fra alle danske mobiltelefoner, gennemgik test og en oplysningskampagne. Desværre har eksperter vurderet testen som en fiasko, trods... LÆS MERE »
Rønne, Bornholm., tags: seismisk det nordlige på - CC BY-SA

Seismisk aktivitet i det nordlige Polen forårsager rystelser på Bornholm

Over 60 bornholmere meldte, at de havde oplevet rysten og rumlen i byen. Ifølge lektor ved Nationale Geologiske Undersøgelser for Danmark og Grønland (GEUS) Trine Dahl-Jensen skyldtes rysten en seismisk hændelse i... LÆS MERE »
Stock Photo, tags: brandfolk på gedved ved - images.unsplash.com

Brandfolk bekæmper brand på Gedved Folkeskole ved Horsens

Brandfolk kæmper fortsat mod en brand, der brød ud søndag eftermiddag på Gedved Skole, en folkeskole, der ligger ved Horsens. Indsatsleder Michael Bruhn er endnu ikke sikker på, at det er “under... LÆS MERE »
rb, tags: stigning selvskade og - images.unsplash.com

Stigning i selvskade og selvmordsopkald blandt børn

Børnetelefonen og HØRT, to rådgivningstilbud til unge i alderen 15-24 år, har rapporteret om en bekymrende stigning i antallet af børn og unge, der søger hjælp til selvskade og selvmord. Ifølge Rasmus... LÆS MERE »
Stock Photo, tags: mand uden den amerikanske ambassade - images.unsplash.com

Mand sætter angiveligt ild til sig selv uden for den amerikanske ambassade i København

En 18-årig dansk mand forårsagede en scene ved angiveligt at sætte sig selv i brand uden for den amerikanske ambassade på Østerbro, København. Lokale rapporter sagde, at en ambassadeansat var vidne til... LÆS MERE »
w, tags: sigtet - images.unsplash.com

Aarhus: Dansk politi anholder 8 energihandelsansatte for markedsmanipulation

Danske myndigheder har anholdt og sigtet otte ansatte i en energihandelsvirksomhed for markedsmanipulation. Politiets erklæring onsdag afslørede, at direktører og handlende i firmaet var blevet anklaget for at tjene 100 millioner danske... LÆS MERE »
Hvad Betyder Betinget Fængsel

Hvad Betyder Betinget Fængsel?

Det danske retssystem er velrespekteret i Danmark. Der er tiltro til retten i Danmark og dens afgørelser. Det skyldes, at folk ved meget omkring, hvordan retten fungerer i Danmark. Der kan dog... LÆS MERE »
Hvordan doede Yahya Hassan

Hvordan Døde Yahya Hassan?

Det er de færreste danskere, der ikke har hørt om Yahya Hassan – den opsigtsvækkende digter, der tog Danmark med storm. Han tog lyrikken til nye højder og turde italesætte alle de... LÆS MERE »