Video, tags: mie om efter kærlighed hvor krägerne - Youtube

Mie Madsen opdaterer om kærlighedslivet efter ‘Kærlighed hvor kragerne vend’

Efter sit tab på dating-reality-programmet “Kærlighed hvor krägerne vend” gav Mie Madsen, deltageren med en baby, en opdatering om sit kærlighedsliv. Mie, en 28-årig enlig mor, besluttede at forlade showet, efter at... LÆS MERE »
K, tags: tv på danske - upload.wikimedia.org

TV 2 byder på danske Superligaens senderettigheder i 2024

TV 2, en stor dansk tv-station, har angiveligt afgivet et bud på rettighederne til at sende den danske fodboldliga Superligaen kampe fra sommeren 2024. Stationen har øget sin fodbolddækning i de seneste... LÆS MERE »
Stock Photo, tags: gang - images.unsplash.com

Dokumentarserien ’Én gang narkostrømer’ viser nemme narkohandler

Den tidligere narkobetjent René Dahl Andersen efterforsker den nemme narkohandel i Danmark gennem en dokumentarserie kaldet “Én gang narkostrømer” på TV 2 og TV 2 Play. Andersen var i første omgang fascineret... LÆS MERE »
rb, tags: det danske filminstitut erindringsbio til mennesker med - images.unsplash.com

Det Danske Filminstitut udvikler ErindringsBio til mennesker med demens

Det Danske Filminstitut udviklede hjemmesiden ErindringsBio for at give gratis film til mennesker med demens, deres pårørende og plejepersonalet. Instituttet vil bruge hjemmesiden til at hjælpe mennesker med demens ved at styrke... LÆS MERE »
rb, tags: dansk efterlyser flere investeringer - images.unsplash.com

Dansk Filmindustri efterlyser flere investeringer i provinsområder

Brancheprofessionelle efterlyser øgede midler til dansk film for at redde biografer i landdistrikterne og afhjælpe den kulturelle ubalance mellem by- og landsamfund. En nylig undersøgelse fra Filmmagasinet Ekko viste, at danske film... LÆS MERE »
Tv på væggen

Leder du efter ny tv-pakke? Sådan finder du de bedste tilbud

Selvom det traditionelle flow-tv på mange parametre er blevet udkonkurreret af de mange forskellige streamingtjenester, så er der stadig stor efterspørgsel på de forskellige tv-pakker. Dette skyldes primært nyhedskanaler og sport, som... LÆS MERE »
se julekalender i tv

TV julekalender 2020 – hvilke skal du se

Julen nærmer sig med drastiske skridt, og børnene er begyndt, at glæde sig til årets julekalendre. Kanalerne har været lidt hemmelighedsfulde omkring, hvilke julekalendre, der vises i år. Men vi ved at,... LÆS MERE »
Hvem vandt en Oscar i 2019?

Hvem vandt en Oscar i 2019?

Natten til søndag d. 25 februar 2019 (dansk tid) løb årets længeventede Oscar Awards af staben. Hele Hollywood var samlet for at overvære, hvem løb med verdens fornemste filmpris. Oscars gallashow I... LÆS MERE »
vinderne af Nybyggerne

Hvem vandt Nybyggerne 2019 på TV2?

Emil Thorup kunne i år kåre Ida Holm & Mads Taiki Pedersen, som årets vindere af Nybyggerne 2019. Med sejren i nybyggerne har Ida & Mads, vundet retten til og beholde deres... LÆS MERE »
paradise hotel 2019

Hvornår starter Paradise Hotel 2019

Paradise Hotel 2019 har premiere på TV3 mandag d. 26. marts 2019 kl 22.00 Paradise Hotel kører over skærmen mandag til torsdag kl 22.00 på TV3 Følgende personer starter i årets udgave... LÆS MERE »