9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Hvad betyder Streaming?

Streaming refererer til processen med at se eller lytte til indhold i realtid via internettet, uden at downloade filen til din enhed. Dette kan inkludere at se film, lytte til musik, spille... LÆS MERE »
Mikkelsens Magi

Mikkelsens Magi: ‘Bastarden’ Erobrer Verdens Scenen!

Den danske filmindustri har igen grund til at fejre, da den nyeste film med Mads Mikkelsen, “Bastarden”, har modtaget overvældende positiv respons fra publikum ved dens verdenspremiere i Venedig. Med stående ovationer... LÆS MERE »
Bodil 2023

Hvem vandt Bodil 2023?

Bodilprisen 2023, en af de mest prestigefyldte begivenheder i dansk filmindustri, blev afholdt den 25. marts, hvor de bedste inden for dansk film blev hædret. Aftenen var fyldt med spænding, glæde og... LÆS MERE »
Robert 2023

Hvem vandt en Robert 2023?

Den prestigefyldte Robert-pris, som årligt uddeles af Danmarks Film Akademi, blev i 2023 domineret af filmen “Holy Spider”. Priserne, som anerkender fremragende præstationer inden for dansk film og tv, blev uddelt i... LÆS MERE »
Paradise Hotel 2023

Hvem vandt Paradise Hotel 2023

I den 20. sæson af det populære realityshow Paradise Hotel, blev det Freya Anna Lind Sollid og Kristine Methea Baltzer, der løb med sejren. Begge deltagere er fra København, med Freya fra... LÆS MERE »
Stock Photo, tags: arrangerer odense til - images.unsplash.com

OFF arrangerer SPRING filmfestival i Odense til sommer

Odense International Film Festivals (OFF) arrangerer i sensommeren en spillefilmsfestival kaldet SPRING i Odense som en efterfølger til den anerkendte CPH:PIX festival, der afsluttede sin sidste udgave i 2021. Festivalen vil vise... LÆS MERE »
Video, tags: sammy wadi som prins alexander - Youtube

Sammy Germain Wadi stråler som prins Alexander i ‘Royalteen: Princess Margrethe’

Skuespilleren Sammy Germain Wadi vinder popularitet, da han har en hovedrolle i sin første spillefilm som prins Alexander i “Royalteen: Prinsesse Margrethe”. Den 27-årige fik succes, da filmen gik til top 10... LÆS MERE »
Video, tags: mie om efter kærlighed hvor krägerne - Youtube

Mie Madsen opdaterer om kærlighedslivet efter ‘Kærlighed hvor kragerne vend’

Efter sit tab på dating-reality-programmet “Kærlighed hvor krägerne vend” gav Mie Madsen, deltageren med en baby, en opdatering om sit kærlighedsliv. Mie, en 28-årig enlig mor, besluttede at forlade showet, efter at... LÆS MERE »
K, tags: tv på danske - upload.wikimedia.org

TV 2 byder på danske Superligaens senderettigheder i 2024

TV 2, en stor dansk tv-station, har angiveligt afgivet et bud på rettighederne til at sende den danske fodboldliga Superligaen kampe fra sommeren 2024. Stationen har øget sin fodbolddækning i de seneste... LÆS MERE »
Stock Photo, tags: gang - images.unsplash.com

Dokumentarserien ’Én gang narkostrømer’ viser nemme narkohandler

Den tidligere narkobetjent René Dahl Andersen efterforsker den nemme narkohandel i Danmark gennem en dokumentarserie kaldet “Én gang narkostrømer” på TV 2 og TV 2 Play. Andersen var i første omgang fascineret... LÆS MERE »