Video Screenshot, tags: mercedes george russells - Youtube

Mercedes forklarer årsagerne bag George Russells kampe

Mercedes F1 oplevede præstationssvingninger i 2023, hvilket kastede lys over George Russells seneste kampe. Teamchefen og administrerende direktør for Mercedes F1-teamet, Toto Wolff, har indikeret, at egenskaberne ved W14 var bag Russells... LÆS MERE »
Kevin Magnussen - Kevin Magnussen, 2019 Formula One Tests Barcelona (cropped), tags: vil forlænge - CC BY-SA

Haas kan forlænge Magnussen- og Hulkenberg-kontrakterne, siger F1-korrespondent

Kevin Magnussen og Nico Hulkenberg afslutter deres kontrakter ved afslutningen af F1 2023-sæsonen. Alligevel er der en mulighed for Haas at påbegynde et års forlængelser for begge disse chauffører. Den respekterede F1-korrespondent... LÆS MERE »
Video, tags: aston opdateringer ikke som - Youtube

Aston Martin indrømmer, at opdateringer ikke fungerer fuldt ud som forventet i F1 2023

På trods af, at Lawrence Strolls team forbedrede sig markant i vinterpausen, har Aston Martin indrømmet, at deres seneste opdateringer endnu ikke har givet de ønskede resultater. Jordeffektbilerne forbliver relativt nye for... LÆS MERE »
2021 Formula One World Championship - Max Verstappen 2017 Malaysia 3, tags: ottende sejr træk ved - CC BY-SA

Max Verstappen vinder ottende sejr i træk ved Belgiens Grand Prix

Max Verstappen har opnået sin ottende sejr i træk ved det belgiske grandprix. Han fremviste en imponerende præstation og overgik Charles Leclerc og Lewis Hamilton efter at have startet fra sjettepladsen, før... LÆS MERE »
Video, tags: max verstappen - Youtube

Max Verstappen hævder triumf ved Ungarns Grand Prix

I søndags sikrede Max Verstappen sig en sejr i det ungarske grandprix og spillede en afgørende rolle i Red Bulls historiske 12. triumf i træk. Efter allerede at have vundet alle 11... LÆS MERE »
Video, tags: ricciardo tilbage de vries - Youtube

Daniel Ricciardo erstatter Nyck de Vries på AlphaTauri for den ungarske GP

Daniel Ricciardo er tilbage i F1-løbet og afløser Nyck de Vries på AlphaTauri-holdet forud for det ungarske GP denne weekend. Nyheder om Ricciardos uventede tilbagevenden begyndte at cirkulere to dage efter den... LÆS MERE »
o d, tags: verstappen sjette sejr træk britiske - live.staticflickr.com

Verstappen hævder sjette sejr i træk i det britiske Grand Prix

Red Bull Racings Max Verstappen vandt guld ved søndagens britiske grandprix. Denne sejr markerede hollændernes sjette sejr i træk i år. Det var også Verstappens ottende sejr i sæsonen og Red Bulls... LÆS MERE »
o d, tags: hamilton er spændt storbritanniens fremtid formel - live.staticflickr.com

Hamilton er ‘spændt’ over Storbritanniens fremtid i Formel 1

Den syvdobbelte verdensmester Lewis Hamilton har sagt, at han er “spændt” over Storbritanniens fremtid i Formel 1 på grund af unge kørere som Lando Norris og George Russell. “Det er ikke at... LÆS MERE »
Max Verstappen - Max Verstappen 2017 Malaysia 3 - CC BY-SA

Østrigs GP: Max Verstappen vinder guld

Max Verstappen vandt det østrigske F1-grandprix på Red Bull Ring søndag, hvilket forlængede sin dominans for sæsonen. Sejren var den 42. sejr i den 25-åriges karriere. Denne sejr markerede kørerens femte sejr... LÆS MERE »
Stock Photo, tags: red horner de - media.formula1.com

Red Bulls insider: Horner er imod de Vries’ ansættelse

Red Bull-rådgiver Helmut Marko har afsløret, at teamchef Christian Horner “ikke var så stor en fan” af Nyck de Vries. Efter en spektakulær F1-debut for Williams i en engangskamp ved det italienske... LÆS MERE »