Christian Kjaer Formue

Christian Kjær Formue – Så Meget Er FLSmidth-ArvingenVærd

Christian Kjær, som i dag er 78 år gammel, er en af de mest velhavende og betydningsfulde forretningsmænd i Danmark. Han er uddannet jurist og er medejer af cementkoncernen FLSmidth. Derudover har... LÆS MERE »
Karsten Ree formue

Karsten Rees Formue – Hvor Meget Er Han Værd?

Karsten Ree anslås i 2021 til at være 3,9 milliarder kroner værd. Det placerer han på listen over de 100 mest velhavende danskere. Langt størstedelen af Karsten Ree formue kommer fra salget... LÆS MERE »
Nicklas Bendtner Formue

Nicklas Bendtners Formue: Hvor Godt Kender Du Den Berømte Fodboldspiller?

Hvis du ønsker at blive klogere på, hvem Nicklas Bendtner er, kan du her læse et portræt af én af Danmarks mest omtalte fodboldspillere, der gennem sin karriere har spillet i nogle... LÆS MERE »
Mia Wagner Formue

Mia Wagners formue – Hvor Meget Er Mia Wagner Værd i [2022]

Mia Wagner er en dansk forretningskvinde, specielt kendt for at være med i Løvens hule. Hun er medstifter for virksomheden Nordic Female Founders. Han er desuden også tidligere administrerende direktør for Freeway-koncernen.... LÆS MERE »
Hvor Meget Kan Man Hæve i En Hæveautomat

Hvor Meget Kan Man Hæve i En Hæveautomat?

De fleste har brug for kontanter en gang imellem. Det er nok blevet sjældnere for mange de seneste år, fordi man efterhånden både kan betale med kort og sin telefon de fleste... LÆS MERE »
Jacob Risgaard Formue

Jacob Risgaard Formue – Så Meget Er Jacob Risgaard Værd i 2022

Jacob Risgaard formue – så meget er Jacob Risgaard værd i 2022 I 2022 anslås Jacob Risgaards formue til at være over 155 mio. kr., som findes i hans personlige holdingselskab JR... LÆS MERE »
Danske Banker

Danske Banker – En Liste Over Alle Banker i Danmark

I Danmark er der mange banker at vælge imellem, hvis du skal have en bankkonto. Men hvilken er den bedste? Vi har lavet en liste over alle banker i Danmark – så... LÆS MERE »
Hvor meget betaler man i skat

Hvor Meget Betaler Man I Skat?

I Danmark betaler vi mellem 37 og 57% i skat Danmark er et af de steder i verden med den højeste trækprocent. Det betyder med andre ord, at vi hører til dem,... LÆS MERE »
Hvad er BNP

Hvad er BNP?

BNP er en forkortelse for BruttoNationalProdukt og er et udtryk der dækker over et lands samlede produktion i en given periode. Det kan være over et kvartal eller over et helt år.... LÆS MERE »
Hvor meget må man tjene ved siden af SU

Hvor meget må man tjene ved siden af SU?

SU – også kendt som Statens Uddannelsesstøtte – er en økonomisk hjælp til unge under uddannelse. Der er dog en række betingelser der skal opfyldes, for at kunne få SU. Hvor meget... LÆS MERE »