Socialisme

Hvad betyder Socialisme?

Socialisme er en politisk og økonomisk teori og praksis, der sigter mod kollektiv ejendom, kontrol og fordeling af ressourcer og produktion. Den overordnede målsætning med socialismen er at skabe en mere lige... LÆS MERE »
Stock Photo, tags: novo danske - live.staticflickr.com

Novo Nordisks boomende medicinsalg styrker danske kroner

Den danske krone er blevet styrket af en tilstrømning af udenlandsk valuta, der strømmer ind i Danmark på grund af det hastigt voksende salg af diabetes- og vægttabsmedicin produceret af medicinalgiganten Novo... LÆS MERE »
Stock Photo, tags: nationalbanken renten med 0,25 - upload.wikimedia.org

Nationalbanken hæver renten med 0,25 pct

Nationalbanken hævede torsdag sin rente med 0,25 procent, efter Den Europæiske Centralbanks (ECB) tidligere beslutning om at hæve sin benchmarkrente til 3,75 procent. For Nationalbanken hæves renten på indlånsbeviser og diskonteringsrenten til... LÆS MERE »
w, tags: om tvivlsomme - images.unsplash.com

Dansk ombudsmand advarer kunder om tvivlsomme netbutikker

Folketingets forbrugerombudsmand har advaret borgere om svindel, der i øjeblikket sker på grund af tvivlsomme webshops, der camouflerer sig selv som danske virksomheder, men opererer fra fjerntliggende steder, især Kina. “Det er... LÆS MERE »
Årsopgørelse

Årsopgørelse – Alt Du Bør Vide Om Din Årsopgørelse

I Danmark er årsopgørelsen en vigtig del af det danske skattesystem. Den udarbejdes af Skattestyrelsen og viser din samlede økonomiske aktivitet i løbet af et regnskabsår. Formålet med årsopgørelsen er at beregne... LÆS MERE »
Video, tags: bioporto - Youtube

BioPorto indsender FDA’s anmodning om NGAL-testgodkendelse

Den danske in vitro-diagnostikvirksomhed BioPorto A/S har indsendt de yderligere oplysninger (AI), som den amerikanske fødevare- og lægemiddelmyndighed (FDA) har anmodet om. Informationen består af yderligere analytisk testning og statistisk analyse. BioPorto... LÆS MERE »
Stock Photo, tags: og længere - images.unsplash.com

Boligmarkedet oplever faldende salg og længere salgstid

I år er boligpriserne lavere end sidste år, og mulighederne er mere varierede. Finans Danmark afslørede, at salget fortsætter med at svækkes, da det gradvist tager længere tid at sælge end tidligere... LÆS MERE »
Stock Photo, tags: og kan - upload.wikimedia.org

Tørkekrise rammer dansk landbrug og kan påvirke fødevarepriserne

Nordsjælland Landboforenings formand og landmand Lars Jonsson berettede, at mange afgrøder i Danmark lider under en tørke, der har ramt landet siden 24. maj. Problemet kan føre til en stigning i fødevarepriserne.... LÆS MERE »
pædagog

Hvad tjener en pædagog?

Lønnen for en pædagog kan variere afhængigt af flere faktorer, herunder erfaring, uddannelsesniveau, ansættelsessted og arbejdsområde. Ifølge statistikker varierer den gennemsnitlige løn for pædagoger i Danmark fra 25.000 til 40.000 kr. Der... LÆS MERE »
Stock Photo, tags: investeringsfond ukraine 1 mia. socialt - upload.wikimedia.org

Dansk investeringsfond for Ukraine løfter sløret for 1 mia. kr. socialt program

Den Danske Investeringsfond for Ukraine annoncerede lanceringen af et socialt program, der beløb sig til 1 mia. DKK (cirka 133 mio. $) på Ukrainian Investment Forum i København den 26. maj. Fondens... LÆS MERE »