Hvem vandt All England 2023?

All England Open 2023 blev afholdt fra 14. til 19. marts i Utilita Arena Birmingham, England. Turneringen, der officielt er kendt som Yonex All England Open Badminton Championships 2023, er en del... LÆS MERE »
DO, tags: ved - bwfworldtour.bwfbadminton.com

Dansk herredouble sikrer medaljer ved de europæiske lege

Det danske badmintonhold Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmussen gjorde sig gældende ved de europæiske lege i Polen ved at besejre den irske duo med en score på 21-16, 21-15 og sikre... LÆS MERE »
rb, tags: bwf - images.unsplash.com

BWF forlænger spinserv-forbuddet indtil OL i Paris 2024

Den danske badmintonspiller Marcus Rindshøj overraskede publikum med sin utrolige “superserv” ved en turnering i Polen. Men på grund af bekymringer rejst af spillere og BWF Atleternes Kommission, har BWF indført et... LÆS MERE »
Video, tags: viktor axelsen tredje indonesia - Youtube

Viktor Axelsen sikrer sig tredje Indonesia Open-titel

Verdens nr. 1 badmintonspiller Viktor Axelsen viste sin dominans ved at vinde den årlige Indonesia Open-titel for tredje gang i træk. I en sidste kamp afholdt i søndags besejrede Axelsen hjemmefavoritten Anthony... LÆS MERE »
Stock Photo, tags: singapore - images.unsplash.com

Christiansen-Bøje dobbelttriumfer ved Singapore Open

Søndag opnåede det danske mixdoublehold bestående af Mathias Christiansen og Alexandra Bøje karrierens mest markante sejr. På trods af at de blev betragtet som underdogs mod modstanderne, vandt det danske par i... LÆS MERE »
Video, tags: danmark en plads 2023 bwf sudirman - Youtube

Danmark booker en plads i 2023 BWF Sudirman Cup kvartfinalerne

Danmark sikrer sig en plads i BWF Sudirman Cup-kvartfinalen i 2023 efter en dominerende sejr over Egypten. I gruppe A, sammen med Kina, Singapore og Egypten, sikrede det danske hold sig pladsen... LÆS MERE »
Video, tags: sudirman 4-1 - Youtube

Sudirman Cup: Danmark vinder 4-1 over Singapore

Danmarks badmintonlandshold har taget hul på deres rejse ved Sudirman Cuppen med en positiv bemærkning, da de søndag vandt med en scoring på 4-1 mod Singapore. Danmark er nu nummer to i... LÆS MERE »