9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Dansk herredouble sikrer medaljer ved de europæiske lege

DO, tags: ved - bwfworldtour.bwfbadminton.com

Det danske badmintonhold Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmussen gjorde sig gældende ved de europæiske lege i Polen ved at besejre den irske duo med en score på 21-16, 21-15 og sikre sig en bronzemedalje i herredoublekategorien.

Deres sejr i kvartfinalen har befæstet deres position blandt de bedste kandidater i turneringen.

Astrup og Rasmussen har støt klatret i badmintonverdenens rækker. I øjeblikket er de placeret på en 15. plads på verdensranglisten, og deres enestående færdigheder har drevet dem til at gå forrest på den internationale badmintonscene.

Tidligere har Astrup og Rasmussen sikret sig sølvmedaljer med stærkt teamwork ved European Games 2019. Fremadrettet skal den danske duo møde Storbritanniens par i semifinalen.

Mens det danske herredoublehold fejrede deres succes, var det vejs ende for det danske damedoublehold af Maiken Fruergaard og Sara Thygesen. Trods deres tapre indsats led det danske par et hårdt nederlag mod den tyske duo med en tæt slutscore på 21-16, 21-23, 16-21.

Andre European Games-medaljevindere

Danmarks seneste herredoublesucces øger deres medaljetal til 14 ved de europæiske lege. Dette overgår den tidligere rekord med 12 medaljer opnået i 2019.

Udover badminton skilte danske atleter sig ud i andre sportsgrene ved de europæiske lege. Emma Aastrand Jørgensen udmærkede sig i 200 meter og 500 meter enkeltkajak-stævner og vandt guld i begge. Edi Hrnic vandt en guldmedalje i taekwondos 80-kilos-klasse.

Kvindelandsholdet i beachhåndbold viste deres evner og tog guldmedaljen. Det danske bueskydningshold, Tanja Gellenthien og Mathias Fullerton, vandt sølv i mixed compound. Jonas Winterberg-Poulsen opnåede sølv i fægtning, og Nanna Lind Kristensen sikrede sig en bronzemedalje i teqball.

Danmarks badmintonstjerner, heriblandt Viktor Axelsen, Mia Blichfeldt og Line Kjærsfeldt, er gået videre til kvartfinalen i European Games. Også mixeddoubleholdet Mathias Christiansen og Alexandra Bøje har sikret sig en plads i kvartfinalen mod et fjerdeseedede tysk par.