Sådan tiltrækker danske firmaer med online spil nye kunder i 2022

Der er kamp om pladserne, når de bedste danske casino skal forsøge at tiltrække nye kunder til deres online gaming platforme i 2022, som det også var tilfældet året før – og... LÆS MERE »

Når du skal handle online er der penge at spare

Du kan i den grad spare penge når du har et ønske om at skulle handle online på e mange webshops der er blevet tilgængelige i både Danmark og resten af verden... LÆS MERE »
Ord Med C

Ord Med C – Ordliste Til Mange Point i WordFeud

Når du spiller ordspil som Wordfeud og scrabble, er det vigtigt at have ord på din bane med c. Dette giver dig mulighed for at score mange point og vinde spillet. I... LÆS MERE »
Ord Med Z

Ord med Z – Ordliste Der Giver Mange Point i Wordfeud

Ord med Z er ikke blandt de letteste at komme på. Hvorfor det ofte kan. vaere svaert og få dem brugt ordentligt enten i et krydsord eller i Wordfeud. Isaer i Wordfeud... LÆS MERE »
Trosbekendelsen tekst

Trosbekendelsen Tekst

Trosbekendelsen blev skrevet i det 4. århundrede efter Kristus. Trosbekendelsen handler om troen på Gud, og den bliver ofte brugt som et udtryk for den kristne tro. I denne artikel vil vi... LÆS MERE »
Fadervor Teksten

Fadervor Tekst – Verdens Mest Kendte Bøn

Fadervor er en af de mest kendte bønner i verden. Den er blevet reciteret af millioner af mennesker gennem tiden, og dens betydning er stadig relevant i dag. Fadervor handler om troen... LÆS MERE »
Hvad Koster Det At Bygge Et Hus

Hvad Koster Det At Bygge Et Hus?

Går du med planer om at bygge dit eget drømmehus? Så er det en enestående måde at få et hus, der er lige som man ønsker det. Både når det gælder størrelsen,... LÆS MERE »
Hvor mange ord er en side

Hvor Mange Ord Er En Side?

En almindelig A4 side indeholder normalt mellem 350 og 400 ord 1, 2, 3, hundrede. Og mere til. Men hvor mange ord er der egentlig plads på en side? Det kan være... LÆS MERE »
Hvad koster et pas

Hvad Koster Et Pas?

Priserne for 2022 er Børn (0-11 år) : 150 kr Børn (12-17 år) : 178 kr Voksne (18 år +) : 890 kr Et pas er et særligt dokument, som du skal... LÆS MERE »
Hvor mange uger er der på et år?

Hvor Mange Uger Er Der På Et år?

52,177457 uger Et år er den tid det tager for jorden at dreje én gang rundt om solen. Som udgangspunkt er et år lig med 52 uger, men skal man være helt... LÆS MERE »