Alejandro Valverde wins the 2018 road race in Innsbruck., tags: falkirk uci cycling world - CC BY-SA

Det skotske distrikt håber, at 2023 UCI Cycling World Championships vil tiltrække turister

Det skotske distrikt Falkirk forbereder sig på at være vært for UCI Men’s Elite Road-løbet søndag den 6. august. Løbet er en del af den indledende udgave af UCI Cycling World Championships,... LÆS MERE »
e, tags: russiske - upload.wikimedia.org

UCI udelukker to russiske olympiske cykelvindere fra løb

De russiske cykelryttere Anastasiia Voinova og Maria Novolodskaya kan ikke deltage i International Cycling Union-begivenheder, der starter torsdag. De har modtaget forbud for at bryde neutraliteten vedrørende krigen mellem Rusland og Ukraine.... LÆS MERE »
Primoz Roglic de a, tags: primož deltager tour suisse giro - upload.wikimedia.org

Primož Roglič deltager i Tour de Suisse efter Giro d’Italia

Giro d’Italia-vinderen Primož Roglič deltager næste søndag i Tour de Suisse som en af de få cykelryttere på topniveau. Han viste også en svag interesse for at deltage i Tour de France,... LÆS MERE »
Video, tags: warbasse til unbound gravel - Youtube

Warbasse forbereder sig til Unbound Gravel 200 efter Giroen

Den amerikanske cykelrytter Larry Warbasse sagde, at han er klar til at tage imod Unbound Gravel 200, et af de hårdeste grusløb på planeten, som sit første grusløb. Han går ombord til... LÆS MERE »
Kristoff at the Tour des Fjords in 2014 - CC BY-SA

Tour of Norway: Kristoff tager Final Stage, Tullet kronet til mester

Alexander Kristoff fra det norsk-danske cykelhold Uno-X fejrede en etapesejr på den sidste etape af Tour of Norway, hvilket viste sin sprintfærdighed. Det var dog Ben Tullet, en 21-årig britisk cykelrytter, der... LÆS MERE »
Stock Photo, tags: mark af - upload.wikimedia.org

Cykelrytteren Mark Cavendish går på pension ved udgangen af 2023-sæsonen

Mark Cavendish har erklæret sin beslutning om at trække sig fra professionel cykelsport i slutningen af 2023-sæsonen. Han afslørede nyheden i Coccaglio under mandagens hviledag i Giro d’Italia. “Jeg har absolut elsket... LÆS MERE »
0 Tour de 3 Magnus Cort, tags: den danske cykelrytter etape giro - upload.wikimedia.org

Den danske cykelrytter Magnus Cort vinder 10. etape i Giro d’Italia

Den danske cykelrytter Magnus Cort Nielsen vandt sidste tirsdag etape 10 af Giro d’Italia i regnvejr efter et vellykket udbrud fra to andre ryttere, Derek Gee og Alessandro de Marchi, på den... LÆS MERE »
Stock Photo, tags: carl-frederik fyen - cdn.pixabay.com

Danmarks Carl-Frederik Bévort hævder sejren i Fyen Rundt

Carl-Frederik Bévort, en 19-årig cykelrytter fra Uno-X-holdet, dukkede op som den hurtigste deltager og vandt i Fyen Rundt-stævnet i søndags. Bévort satte et stærkt tempo under det sidste stykke, så de andre... LÆS MERE »
Mads Pedersen, tags: den danske cykelrytter tredje etape af giro - upload.wikimedia.org

Giro d’Italia: Den danske cykelrytter Mads Pedersen vinder ikke tredje etape

Den danske cykelrytter Mads Pedersen formåede ikke at sikre sin plads på tredje etape af Giro d’Italia efter at have tabt til den australske cykelrytter Michael Matthews i mandags. Pedersen afslørede, at... LÆS MERE »
Stock Photo, tags: digitalt fremme - images.pexels.com

Danmark: Digitalt kort er med til at fremme cykelinitiativer

Nationalt Videncenter for Cykelfremme har i samarbejde med Syddansk Universitet og Vejdirektoratet lavet et digitalt danmarkskort til støtte for initiativer til cykelfremme. Cykelfremmekortet giver gratis viden til kommuner og andre cykelorganisationer om,... LÆS MERE »