9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Motorring 3 Udvidelse

Motorring 3 Udvidelse: Milliardtab Venter – Er Det Tiden Værd?

Motorring 3, strækningen fra Jægersborg til Brøndby Strand, er kendt for sine daglige trafikpropper, hvilket har ledt politikerne til at overveje en udvidelse. Men en ny rapport fra Vejdirektoratet kaster tvivl over... LÆS MERE »
Regnkaos på Vej

Regnkaos på Vej: Er Din By på Kollisionskurs?

Danmark er indstillet til at opleve et voldsomt regnvejr, som har ramt landet natten til tirsdag. DMI har udsendt et varsel om ‘farligt vejr’, der forudsiger op til 40 millimeter regn inden... LÆS MERE »
Koranlov

Historisk Afstemning: Partier Står Sammen om Kontroversiel Koranlov!

I en usædvanlig samling af politiske kræfter møder fem partier fuldtalligt op i Folketinget for at stemme om et nyt og kontroversielt lovforslag vedrørende behandlingen af Koranen. Dette lovforslag har skabt bølger... LÆS MERE »
Revolutionerende Ændring

Revolutionerende Ændring: Sosu’er Får Kontrol Over Egen Anonymitet!

I et banebrydende træk har Danske Regioner besluttet at give social- og sundhedsassistenter (sosu’er) retten til selv at bestemme, om de vil være anonyme på arbejdspladsen. Denne beslutning er truffet som en... LÆS MERE »
Dieselregler

Bøderegn Over Bilister: Nye Dieselregler Rammer Hårdt!

Fra den 1. oktober 2023 er det blevet ulovligt at køre i dieseldrevne personbiler uden partikelfilter i Danmarks fire største byer. Denne nye regulering har resulteret i en overraskende bøderegn over intetanende... LÆS MERE »
Stock Photo, tags: fuglekiggere - upload.wikimedia.org

Fuglekiggere optager spækhuggeres optrædener i Grenen

Fuglekiggere meldte om fire spækhuggere, der dukkede op i Grenen, nord for Skagen, fra søndag morgen til kl. Grenen Fuglestations ornitolog Rolf Christensen fortalte til Ritzau, at disse store havpattedyr blev set... LÆS MERE »
Stock Photo, tags: studerende på videregående uddannelser - upload.wikimedia.org

Tilmeldte studerende på Danmarks videregående uddannelser stiger med 2 procent

I år er antallet af studerende, der er optaget på de videregående uddannelser steget i Danmark, og beløber sig til 61.382 nye studerende baseret på Uddannelses- og Forskningsministeriets data. Dette tal er... LÆS MERE »
Stock Photo, tags: arkæologer 350 år - upload.wikimedia.org

Arkæologer finder spor af forsvundet landsby fra 350 år siden i Skallingen

Arkæologer fra Danmark og Tyskland fandt i denne uge spor af det tabte fiskerleje Sønderside på halvøen Skallingen, der strakte sig fra Blåvand til Esbjerg. Sønderside var en landsby, der forsvandt for... LÆS MERE »
Hvornår lukker Irma?

Hvornår lukker Irma?

Irma er i færd med at lukke sine butikker. Her er de næste lukkedatoer: Søndag den 16. juli 2023 er sidste åbningsdag for Irma på Torvegade. Søndag den 30. juli 2023 er... LÆS MERE »
Stock Photo, tags: sjældne danmark - upload.wikimedia.org

Sjældne guldsmedearter dukker op i Danmark efter 100 år

Miljøstyrelsen fandt omkring 15 Åkande-kærguldsmede i Horreby Lyng, Falster, gennem NOVANA-overvågning. Guldborgsund Kommune sagde, at Åkande-kærguldsmeden, en sjælden art af guldsmede, typisk bor i Skåne og Holland. Denne bedring er betydelig, da... LÆS MERE »