Hvor Lang Må En Bil Være

Hvor Lang Må En Bil Være?

Når du triller rundt i din helt almindelige personbil, skal du ikke bekymre dig om at bryde nogle regler i forhold til, hvor lang en bil må være – men der er... LÆS MERE »
Danmarks Mindste Kirke

Hvilken Er Danmarks Mindste Kirke?

I Danmark findes der mere end 2.000 kirker. Flere af disse er kendte for at være store og prangende, men ved du egentligt, hvor du finder Danmarks mindste kirke? Det gør du... LÆS MERE »
Hvor Mange Øeer Er Der i Danmark

Hvor Mange Øer Er Der i Danmark?

Danmark er gjort af rigtig mange øer, samt naturligvis fastlandet Jylland – men hvor mange øer er der i Danmark? Der er alt fra store og meget befolkede øer til bittesmå ø samfund... LÆS MERE »
Hvorfor Flager Busserne i Dag

Hvorfor Flager Busserne i Dag?

Hvorfor er der flag på busserne i dag? De fleste har bemærket, at busserne nogle gange flager. Ofte undres man over, hvorfor busserne flager lige netop i dag. På nettet findes der... LÆS MERE »
Danmarks Aeldste By

Danmarks Ældste By Er Fyldt Med Historie, Og i Dag Er Det En Levn Fra Fortiden

Kender du Danmark så godt, at du kan fortælle hvilken by, der er den ældste i hele Danmark? Nej, det er der nok ikke mange af os danskere, der kan, men nu... LÆS MERE »
Danmarks Vestligste Punkt

Danmarks Vestligste Punkt – Lær Mere Om Danmarks Vestligste Punkt

Hvis du kører vestpå – og nærmest fortsætter indtil det ikke længere er muligt – rammer du Danmarks mest vestlige punkt. Stedet er et besøg værd og er både naturskønt og gemmer... LÆS MERE »
Hvad Fuck Er En Bælgfrugt

Hvad Fuck Er En Bælgfrugt

Sangen Hvad Fuck Er En Bælgfrugt, var egentligt et skoleprojekt, lavet af 4 studerende fra Den Danske Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus. Den gik hurtigt viralt og har alene på Youtube, mere end... LÆS MERE »
hvad er ejerudgift

Hvad Er Ejerudgift?

Ejerudgift er en samlet betegnelse for hovedparten af de månedlige omkostninger man har, hvis man ejer en bolig. Det være sig såvel et hus, en lejlighed og et sommerhus som et kolonihavehus.... LÆS MERE »
Hvor mange kommuner er der i Danmark

Hvor Mange Kommuner Er Der I Danmark?

Den offentlige sektor i Danmark er opdelt i tre forskellige områder: Staten, regionerne og kommunerne. Der findes således fem regioner – nemlig region Hovedstaden, Midtjylland, Syddanmark, Sjælland og Nordjylland – og 98... LÆS MERE »
hvad koster det at sende et brev

Hvad koster det at sende et brev?

Priserne i 2022 hos Post Nord Nedenfor har vi listet de gældende priser fra PostNord, hvis du sender et brev inden for Danmarks grænser i 2022 Højst 50 g : 12 kr... LÆS MERE »