Pizzakæden Domino’s lukker alle sine forretninger i Danmark

Stock Photo, tags: domino's alle sine forretninger - upload.wikimedia.org

Domino’s Pizza Enterprise (DPE) har for nylig offentliggjort den officielle meddelelse om permanent at lukke alle sine forretninger i Danmark. Lukningen kommer som en strategisk beslutning som reaktion på Dominos likvidationsproces og har til formål at sikre sikker afhændelse af dets aktiver.

DPE fandt ikke en stærk grund til at beholde forretningen i Danmark, på trods af deres bestræbelser på at levere gnidningsfri service. Domino’s nåede dog de fleste af sine mål i løbet af sine fire år på markedet. Lukningen blev håndteret godt uden forstyrrelser, og kunderne var tilfredse med servicen.

Derudover er alle medarbejdere blevet underrettet om lukningen. Interessenterne afventer nu yderligere information om retskrav i likvidationsprocessen.

Enestående rekord i 2022

En tidligere rapport fra februar afslørede, at Domino’s nåede en milepæl på mere end en million pizzasalg sidste år i Danmark. Virksomheden var et skridt tættere på at blive verdens største pizzakæde.

Ifølge Dominos eks-marketingchef Mila Hvilshøj opfylder pladen virksomhedens mål om at opnå kundernes tillid og tilfredshed i løbet af sin tid på markedet.

“Det har absolut ikke været en dans på roser at drive restauration i 2022, for nogen i branchen. Vores mål har hele tiden været at skabe et Domino’s i Danmark, som danskerne har tillid til,” said Hvilshøj.

“Og 1,1 million solgte pizzaer viser, at vores hårde arbejde med Domino’s interne processor har båret frugt. Nu går jagten i gang på at nå til millioner.”

På det tidspunkt fokuserede Domino’s på at sælge pizzaer, som alle kunne købe på trods af alle økonomiske problemer, inklusive inflationen i fødevarepriserne. Selvom virksomheden skulle foretage nogle mindre justeringer, lykkedes det at holde omkostningerne overkommelige.

Hvilshøj afslørede forskellige tiltag for at holde kunderne glade for sin service. Et bemærkelsesværdigt eksempel var Dominos introduktion af en speciel medium pizzavariant til kun 39 kroner.