Hvad Er Verdens Dyreste Sko?

Hvad Er Verdens Dyreste Sko

Sko er en vigtig del af garderoben, da de ikke kan undværes. Sko kan både være praktiske og flotte så samme tid. Dog er der nogle, som tager dette til et helt andet niveau. Sko kan nemlig blive meget værd under de rigtige forhold. Så snart en kendis har ejet skoen, eller hvis skoen er meget eksklusiv, stiger prisen markant.

Verdens dyreste sko er de såkaldte ”Solid Gold OVO x Air Jordan 10’s”. Her får du en Air Jordan sneaker i solidt guld – ikke er særlig praktisk, der er dog stadig god pris. Faktisk koster sneakeren omkring 2,1 millioner dollars, hvilket svarer til næsten 15 millioner danske kroner.

Syv-cifret beløb for kendis’ sko

Kanye West er en amerikansk rapper, som blandt andet er kendt for hans prangende livsstil. Han ejer endda også hans eget tøjmærke, som laver sko til flere tusinde kroner. Dog var det et par af Wests egne sko, som blev solgt for 11 millioner kroner. Dette er i blandt verdens dyreste sko. Dette salg var også første gang, at et par kondisko blev solgt for over en million dollars.

Kanye West er en stor stjerne, som mange ser op til. Det kan også være derfor at lige præcis hans sko, kunne sælges til så stort et beløb.

Sjældne sko til stort beløb

Så snart et par sko er sjældne, stiger beløbet drastisk. Flere mærker laver kun få eksemplarer af nogle par sko, for at komme i blandt verdens dyreste sko. Selvom disse sko er meget dyre, er de stadig eftertragtet. Der er mange mennesker, som vil give en formue for at få fingrene i et af de eksklusive par sko. Heriblandt var der skoene ved navn ”Moon Shoes”. Disse sko var der lavet 12 styks af. Derfor kunne disse sko sælges for det, som svarer til 3 millioner kroner. Disse sko var altså ikke båret af en kendis inden salget. Derfor ligger dette par sko også blandt verdens dyreste sko. Den stolte ejer er en rig canadisk forretningsmand, som ikke havde noget imod at tage den tunge pung frem til dette køb.

Populære mærkevare

Selvom mange kendte mærkevare ikke ligefrem bærer på verdens dyreste sko, sælger de stadig til store beløber. Mange vil gerne købe deres sko, da skoenes mærke giver et eksklusivt og dyrt udseende. Flere vil gerne give mange penge for et par sko, så længe mærket et dyrt og kendt nok. Denne trend er mere tilgængelig for folk, som ikke er millionærer.

Dette er også set i forhold til køb af håndtasker og tøj generelt. Det er populært at fremvise de dyre mærker for at signalere, at man har råd til at købe tøj og sko i dyre domme. På den måde kan almindelige mennesker også være en del af den prangende livsstil udadtil.

Når det kommer til sko og tøj, handler det om at prioritere, hvor mange penge man vil bruge, og hvilke mærker man vil købe. Nogle er villige til at bruge en månedsløn på tøj og sko, mens andre er ligeglade med de mærker, de køber.