Skuespiller Christiane Schaumburg-Müller Åxman lancerer ny podcast

Stock Photo, tags: christiane schaumburg-müller - images.unsplash.com

Den danske tv-vært og forfatter Christiane Schaumburg-Müller Åxman debuterede med sin nye podcast, Hverdag. Åxman håber at få kontakt til sit publikum ved at dele sine egne erfaringer.

I hvert afsnit vil hun og psykolog Sisse Find invitere en gæst til at diskutere hverdagens op- og nedture.

Podcasten søger at udforske de kampe mennesker står over for i deres liv og tilbyde løsninger til at forbedre deres livskvalitet.

I podcastens indledning bekender hun at have dage, hvor hun kæmper, trods hendes kærlighed til hverdagen.

“Jeg kommer til at lære meget om mig,” sagde hun og tilføjede, at hun gerne vil opfordre gæster til at åbne op og dele deres egne oplevelser.

Debutafsnittet har influencer og tidligere Vild med dans-deltager Cecilie Pilkær Schmeichel som deres første gæst.

Hvad kan man forvente af Hverdag

Hverdag lover et unikt perspektiv på hverdagens hverdagslige aspekter. Ifølge Åxman vil hun gerne have, at podcasten tager fat på emner, som måske ikke typisk bliver diskuteret, såsom “hemmeligheden bag en lykkelig skilsmisse” eller “hvordan man kan være venner med sin ekskæreste”.

Ved at bringe gæster til at dele deres personlige historier håber podcasten at inspirere lyttere til at nærme sig deres eget liv med et nyt perspektiv.

Lytterne kan få adgang til Hverdag på podcast-appen Podimo.

Axmans karriere som mediepersonlighed

Åxman, en multitalent personlighed, blev født i 1982 og startede sin karriere som danser. Hun optrådte i forskellige musikvideoer som C21’s Tell Me Why (2004) og Nik & Jay’s Boing (2006), før hun gik over til tv og film.

Hendes værtskarriere begyndte i 2010 med Boogie, efterfulgt af andre bemærkelsesværdige shows som Vild med dans (2010) og Weekend Weekend (2011). Ved siden af hendes optrædener på skærmen er Åxman også udgivet forfatter af livsstilsbøger, herunder Dit sunde liv og Christianes skønhedsbog.

Som tilføjelse til hendes imponerende liste over ventures kan Åxman nu officielt kaldes en podcaster.