Mors-Thy’s U-19 besejrer GOG i DM-finalen

Stock Photo, tags: gog - pbs.twimg.com

Mors-Thys U-19 hold besejrede GOG under DM-finalen med 34-33. Det markerede den anden sejr i træk for håndboldholdet i mesterskabet.

Spillet skete i et ansigtstempo, hvor GOG fulgte Mors-Thys scoring tæt. I pausen førte Mors-Thy kampen 20-17. GOG indhentede Mors-Thy flere gange i løbet af kampens anden halvleg, men vinderen førte 34-32 i sidste minut.

GOG scorede endnu et point tæt på de 60 minutter, og kampen endte med Mors-Thys sejr.

Talentchef Lars Svane påpegede den lille margin mellem de to hold og sagde, at han havde forudset, at GOG ville blive en hård modstander for Mors-Thy.

Svane sagde, at den lille margin skyldtes, at GOG havde flere topspillere på sin roster, men hævdede, at Mors-Thy viste dominans i bredden.

Svane roste også sin spiller, Victor Norlyk, for at have præsteret godt under finalen. Ifølge ham leverer Norlyk altid “120 procent” i vigtige spil. Norlyk fik den bedste spillertitel til finalen.

Mors-Thy-trænerne Flemming Hangaard og Lars Krarup udtrykte taknemmelighed for holdets sejr.

Holdet planlagde en hyldest før den sidste kamp for begge trænere for at hædre deres bidrag. Hangaard og Krarup styrer i dag klubbens 2. Division, der fungerer som mellemtrin mellem U-19-holdet og HTH Liga-holdet.

Krarup sagde, at U-19-spillerne kunne blive 1. divisionsspillere, selvom han erkendte, at det var svært at afgøre, hvem der ville ende med at gå “langt”. Krarup slog fast, at disse spillere havde brug for passion for at fortsætte med at spille håndbold professionelt.

Vinderen var vært for kampen på deres hjemmebane, Sparekassen Thy Arena Mors. Arrangøren sagde, at begejstringen for finalen var stor, fordi den solgte ekstra 400 billetter netop på finaledagen. Svane sagde, at holdet var tilfredse med det store fremmøde.

Svane takkede frivillige for at hjælpe holdet med at være vært for arrangementet, som var første gang i dets historie. Han sagde også, at andre spillere i U-19-holdet hjalp med at streame begivenheden.