Hvad koster Netflix i 2019

hva koster netflix

Netflix har haft nogle fantastiske år, og det går rigtig godt med deres forretning. Dog har de valgt at ændre lidt på priserne her i 2019, for at følge med udviklingen. Der er et større udvalg af film, som man kan se online, derfor er det også helt naturligt at prisudviklingen fortsætter. Derfor bøjer Netflix sin prisfastsættelsesmuskulatur for at starte 2019 – Vandreture for alle streaming-video planer for kunder i USA

Netflix mest populære plan, Standard-pakken, der tilbyder to HD-streams, stiger 18%, fra $ 10,99 til $ 12,99 per måned. Premium-planen, der giver op til fire Ultra HD-strømme, stiger fra $ 13,99 til $ 15,99 pr. Måned (op 14,3%). Derudover vandrer virksomheden for første gang sin grundplan, der tilbyder en enkelt ikke-HD-strøm fra $ 7,99 til $ 8,99 pr. Måned (+ 12,5%).

De nye priser, som er de største gebyrforhøjelser i Netflix’ historie, gælder straks for alle nye Netflix-abonnenter i USA.

Rammer det alle?

Eksisterende abonnenter vil blive flyttet til de nye prisplaner “i løbet af de næste par måneder”, ifølge firmaet. Netflix prisstigninger vil også strække sig til omkring 40 lande i Latinamerika, hvor det regnes i amerikanske dollars, herunder Uruguay, Barbados og Belize. Rentefaldene vil dog ikke træde i kraft (for nu) på regionens største markeder, Mexico og Brasilien.

Som det ser ud nu, så vil de nye priser blive stående, og der er ikke umiddelbart nye udsiger til at priserne vil ændre sig for 2020. Ifølge Netflix vil eksisterende medlemmer blive underrettet via e-mail og inden for Netflix app 30 dage før de nye priser anvendes på deres konti. Den nøjagtige timing afhænger af et bestemt medlems faktureringsperiode. Netflix forsøger altid at holde sine kunder opdateret omkring nyheder, prisstigninger m.m. via e-mail.

Netflix havde 58,4 millioner amerikanske kunder fra slutningen af tredje kvartal af 2018, med en verdensomspændende total på 137,1 millioner streaming medlemmer.