9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Holger Rune Klar til Shanghai Showdown: Spansk eller Amerikansk Udfordring i Sigte!

Holger Rune Klar til Shanghai Showdown

Holger Rune, den unge danske tennissensation, er klar til at tage ketsjeren op igen i Shanghai efter et kort ophold. Efter at have deltaget i ATP-turneringen China Open, hvor han røg ud efter to kampe, forbereder Rune sig nu på en endnu større udfordring i den kinesiske metropol.

Lodtrækningen til den prestigefyldte Masters 1000-turnering i Shanghai har været gunstig for Rune. Som verdens nummer fire er han fritaget fra første runde og venter nu på sin modstander i anden runde. Valget står mellem amerikaneren Brandon Nakashima (verdens nr. 123) og spanieren Bernabe Zapata Miralles (verdens nr. 72).

Turneringen i Shanghai er en af de mest betydningsfulde på ATP-touren, kun overgået af de fire Grand Slam-turneringer. Rune, der er seedet som nummer tre, har mulighed for at møde verdens nummer to, Carlos Alcaraz, men først i en eventuel finale.

Holger Rune har tidligere vist, at han kan håndtere presset på den store scene. Han har nået finalen i to Masters 1000-turneringer tidligere i år, og sidste år triumferede han i Paris, hvor han besejrede selveste Novak Djokovic.

Nu venter tennisverdenen spændt på, om den danske stjerne kan fortsætte sin imponerende form og måske tage revanche for tidligere nederlag i Shanghai. Uanset udfaldet er der lagt op til spændende og medrivende tennis med Holger Rune på banen!