Better Energy åbner nyt kontor i Kolding til grønne energiprojekter

Video, tags: energy nyt - Youtube

Det førende vedvarende energiselskab Better Energy har for nylig annonceret åbningen af et nyt kontor i Kolding. Det nye kontor forventes at hjælpe virksomheden med at udvide sin tilstedeværelse i landet og understøtte dets voksende portefølje af sol- og vindenergiprojekter.

Koldingkontoret bliver et omdrejningspunkt for Better Energys regionale drift. Det vil huse et team af ingeniører, projektledere og andre specialister, der arbejder på virksomhedens vedvarende energiprojekter. Det nye kontor forventes også at skabe jobmuligheder og bidrage til den lokale økonomi.

Åbningen af det nye kontor i Kolding er en del af Better Energys løbende vækststrategi og afspejler virksomhedens engagement i at udvide sine aktiviteter i Danmark og udenfor.

Med sine innovative vedvarende energiløsninger og et voksende team af eksperter er Better Energy godt positioneret til fortsat at lede omstillingen til en mere bæredygtig energifremtid.

Better Energy sigter mod at levere bæredygtige energiløsninger, der hjælper med at reducere kulstofemissioner og bekæmpe klimaændringer. Virksomheden har specialiseret sig i at udvikle og drive sol- og vindenergiprojekter og har en stærk track record i at levere pålidelige vedvarende energiløsninger af høj kvalitet.

Better Energy er en del af Triangle Energy Alliance (TEA), som har til formål at skabe et nordeuropæisk kraftcenter til at producere grøn energi i Trekantområdet.

Et løft for både Kolding og Better Energy

Koldings borgmester Knud Erik Langhoff glædede sig over tilstedeværelsen af Better Energy i området og bemærkede, at dette nye kontor ville være en win-win-løsning for både Kolding og Better Energy.

“Der er ikke noget lettere for mig end at tage imod en virksomhed som jer i Kolding. Vi er en kommune i fremgang, og der er kommet flere virksomheder til med fremsyn og fokus på den grønne dagsorden. Det har også Better Energy. Det er en virksomhed med ambitioner,” sagde han

Fremover håber kommerciel direktør i Better Energy Thor Möger Pedersen også, at tilstedeværelsen i Kolding kan styrke samarbejdet og bane vejen for mere grøn energi i området.

Han bemærkede, at denne virksomhed kunne tiltrække mange talenter til at udvide samarbejdet med TEA.

Flere artikler, der kunne interessere dig...