To unge mænd blev stukket ned i Københavns Fælledparken

Stock Photo, tags: unge mænd blev stukket ned københavns - images.unsplash.com

To unge mænd på 17 og 21 år blev stukket ned på sidste skoledag i Fælledparken i København. De to kom ikke alvorligt til skade. Henrik Stormer fra Københavns Politi sagde, at politiet modtog anmeldelsen klokken 21.17. Onsdag. Politiet rykkede straks ud til området efter hændelsen.

Stormer understregede, at hændelsen ikke havde noget at gøre med fejringen af den sidste skoledag af 9. klasser i parken, og den gruppe, som ofrene tilhører, var ikke en del af festdeltagerne.

Festdeltagerne, for det meste i alderen 15 til 16, var gået hjem på tidspunktet for hændelsen. Så kom nogle andre unge grupper til området fra de forskellige dele af byen.

“Blandt grupperingerne opstår der en uoverensstemmelse, og der er to, som stikkes med kniv. De er dog ikke kommet slemt til skade,” sagde han.

Ved opsøgning af området spredte politiet 9. klasses elever og andre grupper i Fælledparken. Foranstaltningen blev truffet ikke kun for at sikre de unges sikkerhed, men også da stedet har et gerningssted, som ingen bør pille ved.

Gerningsstedsundersøgelsen ved Fælledparken var afsluttet torsdag morgen.

Gerningsmanden er blevet anholdt

Onsdag aften indrømmede politiet, at de ikke havde gerningsmandens beskrivelse og afhørte vidnet, der kunne have set noget i forbindelse med hændelsen.

Næste morgen udgav den centrale efterforskningsleder en erklæring om, at de havde anholdt en 17-årig mand i forbindelse med knivstikkeriet.

Gerningsmanden er sigtet for grov vold og for at have stukket ofrene med en kniv. Politiet efterforsker dog stadig motiverne nærmere for at opbygge en solid kronologi i sagen.

Politiet forklarede også, at der ikke var grundlag for at holde drengen varetægtsfængslet. Derfor bliver han løsladt, mens efterforskningsprocessen fortsætter.