TV julekalender 2020 – hvilke skal du se

se julekalender i tv

se julekalender i tvJulen nærmer sig med drastiske skridt, og børnene er begyndt, at glæde sig til årets julekalendre.

Kanalerne har været lidt hemmelighedsfulde omkring, hvilke julekalendre, der vises i år.

Men vi ved at, da TV2 sidste år havde en nyproduktion i form af Tinka og Kongespillet, må vi nok indstille os på en genudsendelse, af en af de klassiske julekalendre, de tidligere har produceret.

Sidste år havde TV2 også en julekalender om eftermiddagen, for den yngre del af familien, som vi også forventer de har i år.

Julekalender på DR1

Da DR1 sidste genudsendte Julestjerner fra 2012, er det deres tur til og bringe en nyproduceret julekalender på banen. Vi ved, at DR allerede i starten af året var igang med og optage deres nye julekalender, som går under arbejdstitlen “Julefeber”, dog ved vi også, at COVID-19 har været over os de sidste 6 måneder, og det kan derfor være, at de ikke kan nå, at færdigproducere årets julekalender i tide, hvorfor de må vise en genudsendelse.

“Julefeber” handler om Bjørn, der bor med sin far og lillesøster. De bliver smidt ud af deres lejlighed 1. December, da faren er bagud med huslejen. Herfra begynder julens eventyr og en jagt, på et nyt sted, at bo.

Årets voksenjulekalender

Der er endnu ikke meldt noget ud om årets voksenjulekalender, men et ret sikkert bud, vil nok være, at en af TV2s kanaler igen viser The Julekalender fra 1991.

Den har været en fast bestanddel gennem årene og været den mest viste julekalender til dato med hele 11 gange, den har indtaget vores jul, og de sidste 3 år har (2017-2019) har den spille på TV2 Charlie, hvorfor vi nok godt tør love den kommer igen.

Så generelt set ligner det, at blive et godt julekalender år. Ønsker du og lase mere om alle julekalendrene gennem tiden, kan du let læse mere HER.

Hvilken julekalender vil du gerne have et gensyn med?

Flere artikler, der kunne interessere dig...