Træt af at stå til regnskab? Så er et privatlån uden sikkerhed løsningen!

Står du og mangler penge til sommerferien? Trænger stuen til nye møbler? Eller vil du gerne bare have lidt flere penge mellem hænderne – uden at skulle stå skoleret i banken med lange forklaringer? Så er et privatlån uden sikkerhed måske løsningen for dig. Med sådan et lån behøver du ikke stille nogle former for pant, som ellers er tilfældet i forbindelse med lån. Det betyder dog, at lånet typisk bliver lidt dyrere end et lån med sikkerhed. Til gengæld betyder det ikke noget som helst, hvad du vil bruge pengene til.

Få pengene – næsten – med det samme

Der kan være mange andre klare fordele ved at vælge et privatlån uden sikkerhed. Det gør det blandt andet muligt at få pengene stort set med det samme. Du skal altså ikke vente ulideligt længe på at blive kreditvurderet og godkendt, inden pengene triller ind på kontoen. Et privatlån uden sikkerhed er, alt andet lige er lidt dyrere end et tilsvarende med sikkerhed. Til gengæld er de senere år en øget konkurrence indenfor denne type lån, som betyder, at priserne er blevet billigere.

Lån penge til det du mangler

Med et privatlån uden sikkerhed kan du typisk låne mellem 3.000 og 400.000 kroner til lige det du ønsker! Typisk skal du blot oplyse hvor mange penge du ønsker at låne, hvor længe du ønsker at låne dem, samt opgive en række personlige oplysninger. Du kan ofte straks se, hvor stor en månedlig ydelse det betyder for dig, at låne et givent beløb samt til hvilken rente du låner. Virker det fornuftigt for dig og din økonomi? Så indsender du blot sin låneansøgning online og afventer en tilbagemelding. Bliver din ansøgning om et privatlån uden sikkerhed godkendt, kan du forvente at have pengene på din NemKonto indenfor blot få hverdage.

Hvem kan søge?

For at søge om et privatlån uden sikkerhed er der visse krav du skal opfylde. Hos langt de fleste låneudbydere kræves det, at du bor i Danmark og har dansk statsborgerskab. Derud over må du ikke stå opført i hverken RKI eller Debitorregistret. Aldersmæssigt varierer dette lidt fra udbyder til udbyder, hvor gammel man skal være for at optage denne type lån, men det fremgår af deres betingelser.

Et væld af udbydere på markedet

Er du på udkig efter ekstra penge på kontoen, men orker du ikke lange debatter med din bank? Så er et privatlån uden sikkerhed et godt alternativ. Og der findes en lang række udbydere, der tilbyder netop denne løsning. Men det kan være svært at navigere i det enorme udbud og vælge den rette. For hvad skal man holde øje med? Hvad er vigtigt at vide? Og hvem skal man i den sidste ende vælge?

Få et godt overblik inden du søger

Heldigvis findes der flere hjemmesider, hvor du hurtigt kan danne dig et indtryk af, hvilke udbydere der er på markedet. Her kan du også se nogle af de bedste lånemuligheder samt hente råd og vejledning i forbindelse med et lån. Og selv om du gerne vil have flere penge mellem hænderne her og nu, så betaler det sig at kaste et kig på disse sider inden du tager den endelige beslutning.

Recommended For You

About the Author: Niels Andersen