9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Tennisspilleren Sloane Stephens giver udtryk for bekymring over voksende racisme

Sloane Stephens says "Yes, it's obviously been a problem my entire career," via edmontonsun.com - CC

Den afroamerikanske tennisspiller Sloane Stephens udtrykte bekymring over den forværrede racistiske adfærd rettet mod atleter.

“Ja, det har åbenbart været et problem hele min karriere. Det er aldrig stoppet. Om noget, så er det kun blevet værre,” sagde Stephens efter sin sejr i første runde mod den tjekkiske spiller Karolína Plíšková ved French Open i mandags.

Mens hun ikke gav specifikke detaljer, forklarede Stephens, at selv den beskyttende software, der blev leveret ved turneringen til at blokere racistiske kommentarer, ikke fuldt ud løser problemet.

Softwaren, der er udstyret med kunstig intelligens, har til formål at identificere og fjerne racistiske og andre former for hadefulde ytringer på sociale medieplatforme som Twitter, Instagram og TikTok.

Det franske tennisforbund gjorde denne software tilgængelig for alle spillere, der deltog i turneringen, for at filtrere bestemte ord eller sætninger. Men ifølge Stephens ville folk bare finde “forskellige” måder at sige det på.

“Jeg hørte om softwaren. Jeg har ikke brugt den,” sagde hun. “Jeg har en masse åbenlyst søgeord forbudt på Instagram og alle disse ting, men det forhindrer ikke nogen i bare at skrive en stjerne eller skrive den på en anden måde, hvilket software åbenbart det meste af tiden ikke fanger. “

Et udbredt problem

Det eskalerende racemisbrugsproblem strækker sig ud over tennis og påvirker atleter i forskellige discipliner. Fremtrædende personer som Serena og Venus Williams har også udstået sådanne overgreb.

Stephens fremhævede alvoren af situationen og nævnte igangværende undersøgelser af onlinemisbrug.

“Jeg mener, selvfølgelig, når der er FBI-undersøgelser i gang med, hvad folk siger til dig online, er det meget alvorligt,” sagde hun uden at specificere en bestemt sag.

Tennisspilleren udtrykte bekymring over den ubegrænsede frihed, folk har online til at oprette falske profiler og engagere sig i nedsættende adfærd.

“Det har selvfølgelig været noget, jeg har beskæftiget mig med hele min karriere. Jeg tror, som sagt, at det kun er blevet værre, og folk på nettet har frie tøjler til at sige og gøre, hvad de vil bag falske sider, hvilket er selvfølgelig meget besværligt,” sagde hun.

På trods af disse problemer sigter Stephens efter at vinde sin første titel i sit 12. French Open. U.S. Open-mesteren i 2017 skal op mod Ruslands Varvara Gracheva i anden runde på onsdag.