Stanley Cup Final Game 2: Golden Knights 7 – 2 Panthers

Video, tags: stanley golden knights - Youtube

Vegas Golden Knights har taget en 2-0-føring i Stanley Cup-finalen med en 7-2-sejr over Florida Panthers.

Golden Knights har nu overgået deres modstandere med otte mål i de første to kampe i serien efter at have vundet 5-2 i kamp 1 i søndags.

Serien vil nu skifte til Florida til spil 3 på torsdag. Historien er ikke på Panthers side, da hold, der har taget en serieføring på 2-0 i Stanley Cup-finalen, har en overvældende rekord på 31-3.

Florida trodsede dog oddsene tidligere i slutspillet ved at storme tilbage fra et 3-1-underskud for at eliminere de stærkt favoriserede Boston Bruins.

Golden Knights’ Game 2 præstation

Golden Knights’ sejr var en kollektiv indsats, hvor seks spillere fik mindst to point i kampen. Hele deres 18 skatere bidrog til mål med lige styrke, og deres ni målscorere gennem de første to kampe satte en Stanley Cup Final-rekord.

Førende angrebet for Golden Knights i finalen er Jonathan Marchessault, som scorede to gange i kamp 2. Han har i øjeblikket rekorden for flest eftersæson-mål i Golden Knights historie med 12.

Golden Knights-målmanden Adin Hill lavede 29 redninger i kampen, mens Panthers’ Sergei Bobrovsky kæmpede for at begrænse Golden Knights’ offensive angreb.

Bobrovsky blev trukket ud af kampen i anden periode efter at have lukket fire mål ind, hvilket markerer femte gang i 12 kampe, at Knights har jagtet modstanderholdets målmand.

“Vi kan være lidt bedre foran vores målmand,” sagde Panthers træner Paul Maurice. “Jeg fik ham ud for at holde ham udhvilet.”

Matthew Tkachuk tilføjede derefter sit navn til scoringssedlen i 3. periode og reducerede afstanden for sit hold til 2-6, før Vegas’ Brett Howden slog sejren kun få minutter før perioden sluttede.