INDHOLDSFORTEGNELSE
VIS
Pariserbøf opskrift – den simple måde. Den klassiske danske ret Pariserbøf, er utrolig velsmagende, og samtidig utrolig simpel at tilberede.
De fleste kender Parisserbøfen, fra de danske kroer, eller der hvor du køber højtbelagt smørrebrød.
Trods det franskklingende navn, stammer parisserbøffen faktisk fra Danmark.
(det er det samme med en fransk hotdog, den kender ingen franskmænd noget til).
Alt du skal bruge til din Pariserbøf Opskrift
Denne portion dækker til 2 personer
- 500 gram hakket oksekød
- 2 æg/2 rå æggeblommer
- 1 spsk finthakket kappers
- 2 skiver lækkert brød
- 1 rødløg skåret i tern
- fint hakket rødbeder
Sådan gør du
- former din bøf og steger den på en pande
- rister dit brød
- seperere æggeblommen
- hakker dine rødløg og dine rødbeder
- du anretter nu hele molevitten, brødet nederst, så bøffen på og herfra dryser du dit pynt på toppen
og voila
din Pariserbøf står nu klar