Rabatkuponen.dk går i luften

rabatter der batter

April 2020: Efter meget planlægning og opsætning er Rabatkuponen.dk endelig gået i luften. Rabatkuponen er gået i luften med et brag, da næsten 200 webshops allerede har tilmeldt deres tilbud og rabatkoder til siden.

Det er gået stærkt for Rabatkuponen.dk da den først slog dørene op, og flere store brands har allerde engageret sig i et samarbejde med siden.
Der er allerede her 14 dage inde i opstartsfasen tilbud fra brands som: Stylepit, ASOS, JD Sports, Nike, Bon’aparte og Simple Feast

Formålet med Rabatkuponen.dk

Rabatkuponen.dk er gået i luften med formålet om at blive danskernes foretrukne central for online køb, rabatkoder og generelle tilbud. Er der et godt tilbud, finder du det på denne side, det er egentligt helt simpelt, vi ønsker alle vores besøgende skal spare så mange peng som overhovedet muligt på de produkter de lige står og mangler.

Derfor er rabatter noget der batter

Hvem vil ikke gerne have rabatkoder og tilbud på op til 90%? Vi sørger for du får det bedste internettet har og byde på, når du besøger os. Hvad end det er sportstøj, møbler, lamper, briller eller generelt fashion så har vi et stærkt tilbud til dig.

Vores største kategori er ‘hjemmet’ tæt forfulgt af ‘Mode & Tøj’.

Gør et kup og besøg Rabatkuponen.dk allerde i dag.

Flere artikler, der kunne interessere dig...