Nicklas Bendtners Formue: Hvor Godt Kender Du Den Berømte Fodboldspiller?

Nicklas Bendtner Formue

Hvis du ønsker at blive klogere på, hvem Nicklas Bendtner er, kan du her læse et portræt af én af Danmarks mest omtalte fodboldspillere, der gennem sin karriere har spillet i nogle af verdens store klubber og på privatfronten også tiltrukket sig en del opmærksomhed. Læs her om Nicklas Bendtners formue og meget mere om ham som person.

Nicklas Bendtners formue

Det er svært at sige, hvad Nicklas Bendtners nøjagtige formue står i. Flere fodboldeksperter har dog udregnet, at den talentfulde fodboldspiller i løbet af sin aktive karriere, har tjent omkring 220-230 millioner kroner på sporten. Så Nicklas Bendtners formue er i hvert fald til dels bestående af penge fra fodboldkarrieren.

Hvad tjener Nicklas Bendtner penge på efter fodboldkarrieren?

I dag består Nicklas Bendtners formue også af andet end “fodbold penge.” Bendtner har blandt andet udgivet en selvbiografi, lavet reklamer for bilmærket, Opel, samt haft (og fortsat har) sin egen Tv-serie. I 2020 laver Nicklas Bendtners selskab for første gang et større overskud, som lyder på 2,1 million kroner efter skat. Det er første gang i de 10 år (anno 2020) at Nicklas Bendtner formår at lave et stort overskud.

Bendtners selskab uddyber dog ikke entydigt, hvor pengene stammer fra.

Nicklas Bendtners liv

Nicklas Bendtner blev født i 1988 i København og har siden barnsben kastet sin kærlighed efter fodbolden. Allerede i 1992 startede Nicklas sin fodboldkarriere i barndomsklubben, Tårnby Boldklub, hvor han spillede de første 6 år af sit fodboldliv. Det blev startskuddet på en lang og succesfuld fodboldkarriere. Efterfølgende lagde den unge Bendtner vejen forbi KB – der i dag er en del af FC. København – hvorfra alting for alvor tog fart.

I år 2006 blev en ganske ung Nicklas Bendtner nemlig hædret af flere omgange. Her blev han både udtaget til Årets Hold samt blev kåret som Årets Fund i Dansk idræt. Derudover kan den erfarne og succesfulde fodboldspiller også prale med at være den yngste dansker, der har nået 25 landskampe for det danske A-landshold i en alder af blot 21 år og 75 dage.

I dag spiller Nicklas Bendtner ikke længere fodbold, men har valgt andre karriereveje. Det ændrer dog ikke på, at den nu pensionerede fodboldspiller fortsat er i mediernes søgelys og altid er et ”varmt” emne at tale om.

Nicklas Bendtners karriere

Nicklas Bendtner har spillet mange år i udlandet – og sideløbende også gjort karriere på det danske landshold, hvor han indtil 2018 var aktiv. I år 2004 tog Bendtner på sit første udenlandske eventyr, da han underskrev kontrakt med den engelske storklub, Arsenal. I løbet af sin tid i klubben blev Bendtner tildelt mere ansvar og fik mere spilletid. I 2011 blev Bendtner dog udlejet til Sunderland – og da han ikke længere var en del af fremtidsplanerne i Arsenal, blev han atter udlejet året efter – denne gang til Juventus i Italien.

I 2014 skifter Bendtner dog til tyske Wolfburg, hvor han blandt andet af to omgange var med til at vinde den tyske cup. Herefter forsætter karrieren kortvarigt i Nottingham Forest, inden vejen gik forbi Norge og fodboldklubben, Rosenborg – hvor Bendtner atter finder nøglen til succes. Han bliver blandt andet topscore i den bedste norske liga – og Rosenborg kvalificerer sig tilmed også til Europa League med Bendtner på holdkortet og med mål i støvlerne.

Efter mange år i udlandet vender Bendtner dog hjem til hjerte- og ungdomsklubben, FC. København. I dag har Bendtner indstillet den professionelle del af karrieren og spiller i stedet i barndomsklubben, Tårnby på deres Old Boys hold.

Nicklas Bendtners bog

I 2019 udgav Bendtner sin første selvbiografi, der fik navnet: Nicklas Bendtner – begge sider. Her fortæller han åbent og ærligt om sit livs både mørke og lyse stunder. Han fortæller om sin hæsblæsende fodboldkarriere på store adresser rundt omkring i verden. Han fortæller om et overforbrug og en trang til alkohol og fest. Han fortæller om personlige- og karrieremæssige skuffelser, som næsten fik ham ned med flaget.

Hvilke kendte mennesker, har Nicklas Bendtner dannet par med?

Nicklas Bendtner er desuden også kendt som “damernes ven” og har desuden dannet par med flere kendisser. Nicklas Bendtner har blandt andre dannet par med Caroline Flemming, også kendt som baronessen, som han i 2010 også fik en søn med. Efterfølgende har Nicklas Bendtner også dannet par med skuespilleren, Julie Zangenberg, som fik sit folkelige gennembrud i børne- og ungdomsfilmen, “Klatretøsen.”

Siden da har Bendtner dannet par med Philine Roepstorff, med hvem han også fik sit eget Tv-program med, som kan ses på Discovery Plus. Serien hedder i øvrigt “Bendtner og Philine” og indeholder flere sæsoner, hvor man nu følger de to ekskæresters glamourøse tilværelse.

Nicklas Bendtners børn

Nicklas Bendtner er far til sønnen, Nicholas.