9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mikkelsens Magi: ‘Bastarden’ Erobrer Verdens Scenen!

Mikkelsens Magi

Den danske filmindustri har igen grund til at fejre, da den nyeste film med Mads Mikkelsen, “Bastarden”, har modtaget overvældende positiv respons fra publikum ved dens verdenspremiere i Venedig. Med stående ovationer og uafbrudt klapsalver har filmen allerede markeret sig som en værdig repræsentant for dansk filmkunst på den internationale scene.

Mikkelsen, der spiller hovedrollen i “Bastarden”, delte sin begejstring og lettelse over filmens modtagelse i et interview med Kino.dk. Skuespilleren beskrev premieren som en “stor forløsning” og nævnte, at publikums entusiastiske reaktion føltes som en “stor sten, der faldt fra hans hjerte”.

Men begejstringen stopper ikke her. “Bastarden” er blevet udvalgt af den danske Oscar-komité som det officielle danske bud til en mulig Oscar-nominering. Dette understreger filmens styrke og potentiale i at skinne ved den prestigefyldte prisuddeling.

Komitéens formand har rost “Bastarden” som en “stærk kandidat” og fremhævet den positive modtagelse fra både anmeldere og awards-eksperter ved premieren i Venedig samt ved efterfølgende festivaler i Telluride og Toronto.

Med biografpremieren lige rundt om hjørnet, den 5. oktober, venter der danske filmelskere en spændende oplevelse med “Bastarden”. Filmen, båret frem af Mikkelsens stærke præstation og den internationale anerkendelse, er klar til at fortrylle publikum i hjemlandet og måske, i den nærmeste fremtid, også på den globale scene ved Oscar-uddelingen.