Malte Ebert optræder på sin drømmescene på Jelling Musikfestival

Stock Photo, tags: malte ebert på jelling - images.unsplash.com

Den 28-årige sangerinde Malte Ebert fra Andkær optrådte med et spektakulært show på Jelling Musikfestival ved at åbne Store Scene torsdag aften. Ebert underholdt publikum med sine optrædener, nye sange og sine bedste hits, såsom Hader Det, Hvor Blev Du Af og Model.

Hans optræden på Jelling Musikfestival er en længe ventet mulighed for den sønderjyske sanger. Bag scenen udtrykte han sin glæde for sin seneste optræden.

“Jeg spillede på en af de mindre scener for fire år siden. At få lov at åbne Store Scene er helt fantastisk. Det er noget, jeg har sat frem til i rigtig lang tid,” sagde Ebert.

“Jelling var min første festivaloplevelse. Det var stedet, jeg kom til, da jeg var en ung knægt. Som 12-13-årig samlede jeg pant med min fodboldklub, og så var jeg der sidste skoledag med folkeskolen. I gymnasiet var jeg der også, så det har ligesom været en festival, der altid har været der.”

Et travlt år for Ebert

Ebert udtrykte derefter sin glæde over at kunne lave et show på sin hjemmebane for første gang siden 2016. Tidligere var han første selvstændige optræden på en festival i 2019. Han optrådte også i Vejle Musikteater, hvor han optrådte Mellem Himmel og Jord tidligere i år.

Stigningen i Eberts popularitet gør, at 2023 bliver hans travleste år. Succesen fra hans nyligt afsluttede turné, det populære gennembrud af hans Kalde Dem for Du-optræden til Dronning Margarethes fødselsdag sidste efterår og hans tophit Julehjertets Hemmelighed sidste jul signalerer en kommende udfordrende æra i hans syv år lange karriere.

Han indrømmede den mulige udfordring og betragtede den som et resultat af hans hårde arbejde i fortiden.

Udover Eberts optræden åbner Benjamin Hav og Nik & Jay Store Scene på Jelling Musikfestival. Danskerne kan stadig nyde festivalen frem til søndag den 28. maj.