Karsten Rees Formue – Hvor Meget Er Han Værd?

Karsten Ree formue

Karsten Ree anslås i 2021 til at være 3,9 milliarder kroner værd.

Det placerer han på listen over de 100 mest velhavende danskere. Langt størstedelen af Karsten Ree formue kommer fra salget af Den Blå Avis. Selvom hjemmesiden opererer i Danmark, er det ikke længere en dansk indehaver, men amerikanske eBay.

Karsten Rees vej til toppen viser, hvordan det er muligt for alle mennesker at komme til tops i forretningsverdenen. Det handler om vedholdenhed og at turde drømme.

Den begavede investor

Den Blå Avis vil formentlig stå tilbage som, Karsten Rees store hovedværk. Han fik ideen til at lave en avis, hvor private forbrugere kunne handle med hinanden.

I dag med grupper på Facebook, eBay osv. virker det måske ikke så banebrydende. Men forestil dig, at du ikke havde en platform, hvor du kunne komme af med dine ejendele. I stedet er du overladt til dit eget netværk og måske loppemarkeder.

Karsten Ree så her en genial mulighed for at ændre hele det mønster, ændre måden private forbrugere handler med hinanden på. Derudover var Den Blå Avis utrolig hurtige og dygtige til at komme på nettet, da vi begyndte at bruge det i starten af det nye årtusinde.

Man kunne simpelthen blive kigget mistroisk til, hvis man havde betalt fuld pris for sin computer uden først at have tjekket dba.dk.

Rees formue gennem dba.dk kom via penge fra annoncer og medlemskab. Om Ree rent faktisk har fået så meget ud af den geniale ide, som han kunne, kan man måske slå tvivl ved. I hvert fald er det en voldsom samfundsomvæltning, som måske er mere værd end næsten 4 milliarder.

Forbruger økonomien med omtanke

Nu til resten af Karsten Rees formue. Som nævnt kommer alle de godt 4 milliarder kroner ikke fra salget af Den Blå Avis. Faktisk fik Karsten Ree kun omkring 2 milliarder for den geniale netavis. Resten af formuen er kommet gennem investering og andre virksomheder.

Karsten Rees formue kommer alverdens små og store investeringsprojekter. Han har f.eks. investeret i en safaripark, han har investeret i racerbiler og -kører. Og særligt safariparken har endt med at give ham mange flere penge igen, end han først havde regnet med. Dog har parken haft en del underskud efterfølgende.

Han også været meget aktiv på aktiemarkedet, hvor man b.la. har fået en gevinst en halv milliard udelukkende ved at investere i Nokia. Den finske tech-virksomhed blev opkøbt af Microsoft, hvortil aktien fløj til himmelflugt.

Ree bruger også sin tid på ting som sponsorater, velgørenhed og det, der ligner. Han er aldrig sky for at åbne tegnepungen, hvis udfaldet giver mening enten økonomisk eller på et højere plan.

Dansk reality stjerne

Karsten Ree har været gift flere gange. På nuværende tidspunkt er han gift med Janni Christensen, som særligt de mandlige læsere kender fra sportens verden. Hun var nemlig den såkaldte Oddset-Janni.

Kender man hende ikke fra de gamle Oddset-reklamer, så kender man hende garanteret fra programmet om det kendte par. Der har nemlig kørt et tv-program om netop Karsten Ree og Janni Christensen, som har været utrolig populært i Danmark.

Det er nemlig ikke kun Karsten Rees formue, som imponerer os. Det er lige så meget hans glamourøse livsstil og den store humor, som er i programmerne.

Karsten Rees formue hjælper selvfølgelig også programmer lidt på vej. Det er i de fleste tilfælde sjovere at få et kig ind ad vinduet til et stort palæ end til et rækkehus. Der er mere sjov over en Ferrari end en Suzuki.

Drøm stort – og realiser drømmen

Karsten Rees formue og historie er præget af to ting: store drømme og stor vilje. Karsten har ikke blot siddet og ventet på, at nogen ville komme og hjælpe ham med at realiserer sine drømme.

Han har gennem hele sit forretningsliv kigget på tiden, han tager del af og gennemskuet, hvad den gode investering i den tid er. Ikke mange havde tænkt, at en platform, hvor man sælger brugte ejendele, ville eksplodere på den måde, den gjorde.

Heller ikke mange havde set, at et lille finsk firma pludselig skulle blive opkøbt af den gigantiske Microsoft.

Når Karsten Ree får en ide, venter han ikke på, at den skal sættes i verden af andre. Han tager sine drømme seriøst og handle efter dem så hurtigt og kløgtigt, som han kan.

Det må være budskabet, du skal tage med videre fra vores lille kig i Karsten Rees formue: Drøm stort og realiser drømmen.