Hvornår lukker Irma?

Hvornår lukker Irma?

Irma er i færd med at lukke sine butikker. Her er de næste lukkedatoer:

  • Søndag den 16. juli 2023 er sidste åbningsdag for Irma på Torvegade.
  • Søndag den 30. juli 2023 er sidste åbningsdag for Irma på Islands Brygge og Borgergade.

Bemærk, at det kan ske, at den enkelte butik lukker før den angivne sidste åbningsdag, hvis alle varer er blevet solgt før.

Irma, en af Danmarks ældste og mest elskede supermarkedskæder, har annonceret lukningen af sine butikker. Kendt for sin høje kvalitet, etisk indkøb og kundeservice, har Irma været en fast del af det danske detailhandelslandskab i over 130 år. Men nu er tiden kommet til at sige farvel.

Irma startede sin rejse i 1886, da Carl Schepler åbnede den første butik i København. Siden da har Irma været en pioner inden for detailhandel, altid med fokus på kvalitet og kundeservice. Irma har altid været kendt for at være et skridt foran, hvad enten det drejer sig om at introducere nye produkter, fokusere på økologi, eller skabe en indkøbsoplevelse, der går ud over det sædvanlige.

Men nu er tiden kommet til at sige farvel. Lukningen af Irma-butikkerne er en del af en større omstrukturering af Coop, som ejer Irma. Mange af Irma-butikkerne vil blive omdannet til andre Coop-butikker, herunder Coop365Discount, Brugsen og Coop-butikker. Dette er en del af Coops strategi om at tilpasse sig det skiftende detailhandelslandskab og møde kundernes skiftende behov.

Lukningen af Irma-butikkerne er sket gradvist. Nogle butikker lukkede tidligere end andre, afhængigt af en række faktorer, herunder salg og placering. Det er vigtigt at bemærke, at selvom Irma-butikkerne lukker, vil mange af de produkter, som kunderne elsker og forbinder med Irma, fortsat være tilgængelige i andre Coop-butikker.

Irma’s lukning markerer enden på en æra, men det er også begyndelsen på en ny. Coop’s omstrukturering er designet til at sikre, at de kan fortsætte med at levere kvalitetsprodukter og -service til deres kunder, uanset hvilken butik de handler i. Og selvom Irma-butikkerne lukker, vil Irma’s ånd og værdier leve videre i de nye butikker.

 

Det vil sige der er ikke længere nogle Irma butikker i Danmark fra 1. August 2023