Hvem vandt Super Bowl 2019?

hvem vandt superbowl 2019

Efter en tæt kamp, endte det med at The New England Patriots vandt Super Bowl 2019.

Et år, der så scoringsposter splittet over hele NFL, er det måske kun passende, at Super Bowl gik retro, da New England Patriots vandt deres sjette titel i Tom Brady / Bill Belichick arenaen

Patrioterne slog Rams 13-3 og scorede den fremadrettede touch Down med syv minutter tilbage efter en kværn af et spil, hvor ingen af holdene kunne opretholde offensive drev.

Der blev kæmpet rigtigt meget, men begge hold brugte en masse energi på at forsvare deres egen banehalvdel igennem hele kampen. Det var tydeligt at begge hold forsøgte at finde deres chance til, hvornår de kunne få mulighed for at lave et offensivt angreb.

Selvom patrioternes dynasti allerede var den største i NFL-historie, vinder endnu en titel kun deres arv endnu længere foran pakken. Og det er især overraskende, da New England ikke nødvendigvis kigget på dette i meget af den normale sæson, mens den 41-årige Brady ofte spiller under sin typiske standard.

Laveste scoring nogensinde

Men New Englands forsvar blev styrket på en stor måde på Mercedes-Benz Stadium, hvor Rams holdt 14 første downs og 260 yards i den laveste scoring Super Bowl nogensinde.

Den endte med at være en fantastisk kamp, på et fyldt stadion, hvor der var masser af god stemning i løbet af hele kampen. Nogle af spillerne var næsten ustoppelige, og man kunne tydeligt at der var blevet snakket meget omkring forskellige taktik inden kampen og i pausen.

Alle tilskuerne fik i hvert fald noget for pengene under denne fantastiske kamp. Hele vejen igennem hele kampen var der intensitet på banen. Man kunne virkelig se at spillerne var tændte og begge hold ville gøre alt hvad de kunne for at hive denne fantastiske sejr hjem.