Hårtab kvinder: Ny behandling mod hårtab med dokumenterbar effekt

Hårtab kvinder

Hårtab hos kvinder er et meget almindeligt problem, som vil ramme 1/3 af alle kvinder i løbet af livet. Hårtabet gør ikke kun, at man får store udfordringer med at vælge den helt rigtige frisure, men det kan også påvirke selvtilliden og livskvaliteten hårdt.

Der kan være mange potentielle årsager til hårtab hos kvinder, og kommer ofte som følge af:

  • Øget mængde mandligt kønshormon i blodet
  • Bivirkning ved medicin
  • Psykisk stress
  • Svær fysisk sygdom
  • Overstået graviditet
  • Stofskiftesygdom

Men der er heldigvis ingen grund til at fortvivle, hvis du som kvinde oplever at blive tyndere på toppen. Forskere har nemlig udviklet en behandling mod hårtab med dokumenterbar virkning: Theradome laserhjelm.

Laserterapi: Effektiv behandling mod hårtab hos kvinder

Kliniske test har vist, at 97% af alle brugere oplevede positive resultater efter at have brugt Theradome-laserhjelm som en behandling mod hårtab. Derudover oplevede hele 20% procent markant øget hårvækst efter kun 26 ugers brug.

Hvilket er meget lovende, da laserterapi dermed er en veldokumenteret behandling mod hårtab med videnskaben i ryggen. Men hvordan kan laserstråler hjælpe med at stimulere hårvæksten?

Det er der faktisk en meget logisk forklaring på. Laserhjelmen bruger nemlig LLLT (low level laser therapy) til meget målrettet at genaktivere hårsække, der er i hviletilstand. Det får de inaktive hårsække til at begynde at gro igen, hvilket skaber ny hårvækst, reducerer antallet af tabte hår og generelt fremmer hårets sundhed.

Det gør laserterapien på den måde, at blodtilførslen til hårsækkene bliver stimuleret, og derigennem stimuleres ny hårvækst. Køb Theradome laserhjelm mod hårtab her.