Guide – de bedste spabade til haven

Sommertiden er for alvor på vej, og for mange betyder dette hygge i haven med familie, venner og bekendte. I forbindelse med dette vælger mange at investere at et smart spabad til haven. Der findes et stort udvalg af spabade på markedet, og det kan derfor være svært at vælge lige netop det, der passer til ens egen have.

Ønsker du et smart spabad, du kan bruge når sommervarmen for alvor melder sin ankomst, og der skal hygges i haven? Så læs med herunder, hvor du får en komplet guide med en liste over de bedste spabade til haven.

MSpa Muse Otium spabadet

MSpa Muse otium er kåret til bedst i test, og forbrugerne elsker det! Dette udendørs spabad til haven er en oppustelig spa, der er designet perfekt til at rumme hele seks personer ad gangen. Spabadet har et smart anti-frost system, der gør, at du ikke skal bekymre dig om at tage det ind, når det koldere måneder melder sin ankomst.

Derudover har MSpa Muse Otium spabadet et smart UV-lys, der gør rensning af spabadet langt lettere. Dette UV-lys bruges blandt andet på hospitaler til desinfektion! Du kan altså være helt sikker på, at dette spabad er både rent og lækkert, når du skal bruge det.

MSpa Premium Camaro spabad

MSpa Premium Camaro spabadet er spabadet for dig, der ønsker en smule ekstra luksus og velvære i din have. Ikke nok med at dette spabad har et smukt og flot design, så har MSpa Premium Camaro spabadet også en stor kapacitet på hele seks til otte mennesker ad gangen. Dette spabad er lavet i et ekstra kraftigt PVC-materiale, der let kan tåle de mange skiftende vejrforhold, der findes i dag. MSpa Premium Camaro spabadet er et af de mest solgte spabade i Danmark, og er desuden en stor favorit blandt kunder og forbrugere!

Lay-Z Spa Bahamas Airjet spabad

Lay-Z Spa Bahamas Airjet spabadet er et oppusteligt spabad, du let kan opsætte og bruge i haven. En af de klare fordele ved lige netop dette spabad er, at det har en stor kapacitet på 670 liter. Derudover har det smarte spabad 120 airjets, der gør din oplevelse i spabadet yderst komfortabel. Du kan styre Lay-Z spabadet med dit helt eget kontrolpanel – her kan du blandt andet styre temperaturen i spabadet, styrken af dine airjets og meget mere! Lay-Z Spa Bahamas Airjet spabadet er uden tvivl det perfekte spabad for dig, der ønsker den fulde udendørsspa oplevelse.

MSpa Comfort Tekapoo 4

MSpa Comfort Tekapoo 4 spabadet er, ligesom førnævnte spabade, et oppusteligt spabad, der har indbygget UV-teknologi. MSpa Comfort er et mindre spabad, med plads til fire personer, og du kan derfor nyde en hyggelig aften med dine nærmeste i fuld luksus. Dette spabad har i alt 108 air jets, som gør, at du og dine gæster kan nyde de dejlige sommeraftener og sommerdage med fuldt velvære og hygge. Den mindre kapacitet gør, at spabadet passer til mindre haver.

Nu er du 100 procent rustet til at vælge spabad!

Flere artikler, der kunne interessere dig...