GOG-træner udtrykker skuffelse efter tabet til Skanderborg Aarhus

Video, tags: til skanderborg - Youtube

Efter at GOG tabte 32-34 til Skanderborg Aarhus trods gode forberedelser, var GOGs træner, ledere og spillere utilfredse med dommerne Lars Hansen og Per Olesen, som lavede kontroversielle opkald i kritiske øjeblikke af kampen.

GOG-træner Nicolej Krickau kommenterede de tvivlsomme kendelser i slutningen af deres playoff-kamp mod Aarhus og sagde, at selvom han mente, at niveauet for dommernes bedømmelse generelt var godt, var der nogle væsentlige fejl, som havde stor effekt.

Krickau sagde, at ophobningen af disse fejl havde en betydelig effekt på så kort tid. Han tilføjede, at det er en almindelig mekanisme i sport at miste fokus i højtrykssituationer, og at det var nødvendigt for GOG at holde hovedet koldt under sådanne omstændigheder.

Endelig erkendte Krickau også, at hans hold er nødt til at forbedre deres spilleniveau, så de ikke ender i situationer, hvor dårlige dommerbeslutninger kan påvirke resultatet af kampene betydeligt.

Under GOG’s kamp mod Skanderborg Aarhus havde Krickau aktivt protesteret mod dommerens kendelser, hvilket førte til, at han blev udvist i to minutter.

GOG skal næste gang spille mod Fredericia

Morten Olsen var topscorer for GOG i playoff-kampen mod Aarhus, og han viste også sin frustration over holdets nederlag.

Ud af GOGs 32 mål havde Olsen scoret ni og følte, at holdet havde været uheldigt i nogle tilfælde. Han nævnte, at de havde godt fat i forsvaret i anden halvleg, men Skanderborg scorede nogle heldige mål.

Trods deres tab på Djursland Bank Arena sikrede de forsvarende mestre sig en plads i semifinalen som følge af kampen mellem BSH og Fredericia.

GOG får en chance for at forløse sig selv og komme sig over nederlaget, når de søndag møder Fredericia i Odense. Denne kommende kamp vil give holdet mulighed for at omgruppere og forbedre deres præstationer.