Forskere har fundet en effektiv behandling til hårtab hos mænd: Med dokumenteret effekt


Hårtab hos mænd giver ikke kun udfordringer med at finde den helt rigtige frisure. Det har også en tendens til at ramme selvtilliden hårdt.

Der er dog ingen grund til at fortvivle, hvis du er blevet lidt tyndere på toppen. En gruppe britiske forskere har nemlig fundet den perfekte behandling mod hårtab: Theradome laserhjelmen, som er en hårtabsbehandling med dokumenteret effekt.

TheraDome laserhjelm – effektiv behandling mod hårtab

Laserdome hjelmen bruger Low-Level Laser Therapy (LLLT) til at fremme hårvækst hos patienter, der lider af hårtab. Denne form for behandling mod hårtab er mest effektiv til mænd, der lider af pletvist hårtab, tyndt hår eller alopecia (pletskaldethed).

Hårtabsbehandlingen virker på den måde, at de lavfrekvente laserstråler meget målrettet går ind og genaktiverer hårsække, der er i hviletilstand, og hvor der ikke er hårvækst. Denne genaktivering fører til, at roden af hårsækkene begynder at gro igen, hvilket skaber ny hårvækst, reducerer mængden af tabte hår og fremmer hårets sundhed.

Overordnet kan man sige, at de lavfrekvente laserstråler stimulerer blodtilførslen til hårsækkene, som derigennem stimulerer ny hårvækst.

Den anbefalede behandlingstid er 20 minutter tre gange om ugen, og laserterapi er en klinisk testet behandling mod hårtab med dokumenteret virkning.

Faktisk har man ved kliniske test fundet frem til, at 97% af alle brugere af Theradome-laserterapi oplevede positive resultater, og at hele 20% oplevede en markant øget hårvækst efter 26 ugers brug.

Hvilket gør laserterapi til en af de mest effektive, non-invasive behandlinger mod hårtab sammenlignet med shampoo mod hårtab, hårvitaminer og Finasterid. Køb Theradome-laserhjelm mod hårtab her.

Hårtab hos mænd – hvorfor sker det?

Hårtab hos mænd er et meget almindeligt problem, og man anslår faktisk, at ca. 20 % af alle mænd i 20-års alderen oplever hårtab, ca. 40 % af alle mænd i 40-års alderen, mens op mod 60 % af alle mænd i 60-års alderen oplever et naturligt hårtab.

Men hvorfor taber mænd håret? Det kan der være mange årsager til, og her nedenfor kan du se nogle af de mest almindelige årsager til hårtab hos mænd.

  • Genetik: Skaldethed og hårtab kan gå i arv. Så hvis din mor eller far lider af hårtab eller er skaldet, er der stor sandsynlighed for, at du også bliver det.
  • Overfølsomhed over for testosteron: Nogle mænd er overfølsomme over for testosteron, som påvirker hårsækkene i hovedbunden negativt. Det kan føre til tyndere hår og hårtab.
  • Alder: Hårtab er en helt naturlig del af det at blive ældre. Med alderen forværres kroppens evne til at producere nye hår, hvilket fører til hårtab.
  • Livsstilsfaktorer: Stress, usund kost og rygning kan påvirke hårets sundhed og fremme hårtab.
  • Sygdom og behandlinger: Skjoldbruskkirtelproblemer eller hormonelle ubalancer kan påvirke hårets vækstcyklus og føre til hårtab. Det samme kan behandling med kemoterapi og visse autoimmune sygdomme.