FHK vinder kamp 2 i semifinalen i Dansk Herre Håndbold Liga

Video, tags: herre håndbold - Youtube

Fredericia HK besejrede Aalborg i Den Danske Herre Håndbold Liga-semifinalens anden kamp. FHK væltede endelig deres dårlige præstation i den første opvisning, der plettede deres præstationer gennem slutspillet.

Det Fredericia-baserede hold stjal en kneben sejr på egen hjemmebane, 30-29.

Hjemmeholdet havde en god start og fandt sig selv førende i den tidligere fase af kampen. Kampen gik dog tæt på mållinjen til den største føring kun med tre mål til fordel for hjemmeholdet i den tidligere fase og senere i anden halvleg.

Inden første halvlegs slutning vendte Aalborg kampen og førte i resten, mens stillingen stadig var tæt mellem de to hold.

Fejl og comeback i anden halvleg

Hjemmeholdet viste igen deres vaklende præstation i begyndelsen af anden halvleg. Nogle fejl i Fredericias offensiv gjorde, at Aalborg flere gange kunne score nogle lette mål, hvilket var med til at fjerne hjemmeholdets føring.

Dette momentum vendte kampen for Aalborg, og deres føring var sikkert sikret trods en stram scoring.

“Vi begynder først at lave tekniske fejl i anden halvleg med nogle indspil til stregen. Men så tager vi timeout. Efter det kommer vi virkelig langsomt tilbage i kampen, og at vinde sådan her er flot,” sagde FHK-træner Guðmundur Guðmundsson.

Denne timeout viste sig at være vendepunktet i spillet. FHK udlignede til 22-22 og begyndte derefter at tage en snæver føring. Hjemmeholdet virkede ivrige efter at videreføre serien til tre kampe. Det var i modsætning til deres præstationer i første kamp, hvor de så ud til, at de ikke havde noget svar på Aalborgs spillestil.

Tæt på slutningen af kampen fik Aalborg endelig udlignet til 29-29. Med halvandet minut tilbage havde FHK kampens sidste angreb.