9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Bayern München Ruller Stjernetruppen Ud: FCK Står Overfor Gigantisk Udfordring!

Bayern München Ruller Stjernetruppen Ud

Til tirsdagens Champions League-kamp mod FC København har Bayern München udtaget en stjernespækket trup, der inkluderer store navne som Harry Kane, Jamal Musiala og Thomas Müller. Dette blev offentliggjort mandag formiddag på klubbens officielle hjemmeside.

Trods fraværet af Manuel Neuer, Matthijs de Ligt og Serge Gnabry på grund af skader, præsenterer det tyske mesterhold en stærk opstilling. Spillere som Dayot Upamecano, Joshua Kimmich, Leroy Sané og Kingsley Coman er alle med i truppen, der rejste til København mandag.

Bayern München har i øjeblikket en imponerende rekord i Champions League-gruppespillet, hvor de er ubesejrede i 35 kampe i træk, med 32 sejre. Klubben har også vundet sine seneste 14 gruppekampe, hvilket yderligere cementerer deres position som en af de stærkeste klubber i turneringen.

FC København, der deltager i Champions League for sjette gang i klubbens historie, har grund til optimisme, især når man ser på deres statistik i Parken. Ud af 15 gruppekampe på hjemmebane har FCK kun lidt et enkelt nederlag i den prestigefyldte turnering.

Bayerns sportsdirektør, Christoph Freund, udtrykte sin begejstring for den kommende kamp og sagde: “Jeg ser virkelig frem til kampen. Champions League-kampe er altid noget specielt. Jeg glæder mig til en god kamp i København.”