9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


GuldiMund koncerter resten af 2024 – Stor oversigt


Guldimund, den danske musiker og sanger med en unik blanding af indie og folk, indtager landets største scener i 2024. Med hans dybt personlige tekster og intense optrædener, har Guldimund markeret sig som en af de mest spændende nye kunstnere i Danmark. I 2024 tager han på turné og inviterer sit publikum til en følelsesmæssig rejse gennem både lys og mørke med sine smukke kompositioner.

Et musikalsk univers

Guldimund er kendt for at skabe en nærværende koncertoplevelse, hvor publikum bliver draget ind i hans fortællinger. Hans koncerter er en kombination af minimalistiske, intime momenter og storslåede musikalske udbrud. Sangene spænder fra blide og stille numre til følelsesladede og energifyldte passager, hvor både stemme og instrumenter går op i en højere enhed. Med hits som “Brænder Stadig Bål” og “Dem Vi Plejede At Være”, vil du blive ført ind i en verden, hvor lyrik og musik smelter sammen til en intens helhedsoplevelse.

Tourdatoer og billetter

Guldimunds turné i 2024 dækker en bred vifte af spillesteder over hele landet. Uanset om du er i København, Aarhus eller en af de mindre byer, har du mulighed for at opleve ham live. Billetsalget er allerede i gang, og med den store efterspørgsel forventes mange koncerter at blive udsolgt hurtigt. Sikr dine billetter nu og oplev Guldimunds musikalske magi på nærmeste hold!

  • 28. Oktober 2024 spiller Guldimund til Heartland at Noma
  • 29. Oktober 2024 spiller Guldimund til Heartland at Noma
  • 30. Oktober 2024 spiller Guldimund til Heartland at Noma