9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Danmarks Motionsuge: Den Store Bevægelsernes Fest!


Danmark er i fuld gang med sin årlige Motionsuge, der strækker sig fra 4. til 13. oktober, og i år er det større end nogensinde før! Med over 10.000 planlagte aktiviteter over hele landet, fra fodbold og yoga til gåture for alle aldersgrupper, er målet at inspirere danskerne til at engagere sig i sundhed og velvære. Denne uge hyldes bevægelse som en livsstil, der er vigtig for både krop og sind.

Åbningsceremonien i Aarhus, der fandt sted i weekenden, var en stor succes med taler fra kendte sportsfolk og sundhedseksperter, der opfordrede alle til at deltage. Arrangørerne forventer rekorddeltagelse, og den store opbakning fra lokale foreninger og klubber er bemærkelsesværdig. Danmarks Idrætsforbund og DGI har arbejdet hårdt på at samle forskellige idrætsaktiviteter og skabe et fællesskab, der omfavner alle.

Motionsugen har også tiltrukket støtte fra Salling Fondene, der har bidraget med en million kroner for at sikre, at arrangementet kan nå så mange som muligt. Aktiviteterne er tilpasset forskellige niveauer, så alle kan deltage, uanset deres fitnessniveau. Danmarks Motionsuge viser, at motion er for alle, og at det aldrig er for sent at begynde at bevæge sig.