9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Sara Thrige afløser Sofie Junge i den danske VM-trup

Stock Photo, tags: sara thrige sofie junge den danske - upload.wikimedia.org

Sara Thrige har sikret sig en fast plads i den danske VM-trup under træner Lars Søndergaard.

Denne mulighed opstod, efter at Sofie Junge Pedersen pådrog sig en skade og måtte opgive sin VM-plads. Pedersen måtte vende hjem fra Australien, hvor holdet er ved at forberede deres åbningskamp.

Hun var inkluderet i holdets træninger op til finalen, men var ikke officielt en del af truppen under deres ophold i Australien. Thrige erkender, at hendes vej til VM kunne have været bedre, men hun er fast besluttet på at få mest muligt ud af denne mulighed.

Efter Junge Pedersens uheldige skade oplevede Thrige en følelsesladet rutsjebane, da hun så fik en plads på den officielle VM-liste.

“Det har været mange op- og nedture. For det første en kæmpe skuffelse over, at jeg ikke skulle med. Så jeg var glad for, at jeg fik en rolle som træningsspiller. Så man bliver ked af det, når man ser en holdkammerat blive skadet og skal forlade truppen, men glad for, at det er mig, der overtager den plads og nu skal spille VM,« sagde Thrige.

Der er dog ingen garanti for spilletid for Thrige i VM. Beslutningen ligger hos træner Lars Søndergaard, der indrømmer, at tabet af Junge er et tilbageslag, men tror på, at Thrige og resten af holdet kan rykke op.

Kvindelandsholdet til VM 2023

Kvindelandsholdet forbereder sig på at repræsentere Danmark ved VM i Australien og New Zealand for første gang i 16 år.

Træner Lars Søndergaard har nøje udvalgt en gruppe på 23 spillere, som med stolthed vil bære den danske trøje under denne betydningsfulde turnering. Dette hold omfatter nytilkomne i slutrunden, såsom Emma Snerle, Josefine Hasbo og Amalie Vangsgaard.

På truppen står også Frederikke Thøgersen og Nicoline Sørensen, som desværre missede at deltage i EM 2022 på grund af knæskader.

Kampen mod Kina er planlagt til den 22. juli klokken 14.00. dansk tid. Ved siden af Kina er Danmark grupperet med England og Haiti i deres VM-kampagne.