9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Preston North End skriver officielt kontrakt med den nye midtbanespiller Mads Frøkjær-Jensen

Video, tags: preston north end kontrakt den midtbanespiller mads - Youtube

Preston North End har med succes skrevet kontrakt med den 23-årige danske offensive midtbanespiller Mads Frøkjær-Jensen fra Odense på en fireårig kontrakt til en værdi af 1,48 millioner dollars.

Inden Frøkjær-Jensen landede, har PNE aktivt udforsket det europæiske marked denne sommer.

Frøkjær-Jensen har vist sig at være en dygtig playmaker, hvilket gør ham til en ideel kandidat til at udfylde tomrummet efter Daniel Johnsons og Josh Onomahs afgange. Han slutter sig til danskeren Emil Riis i Lancashire Club.

Bjorn Wesstrom, Odenses fodbolddirektør, udtrykte håb om at se Frøkjær-Jensen vende tilbage til Odense i fremtiden, enten som spiller eller som supporter.

“Mads er en anden spiller uddannet i OB’s akademi, som har udviklet sig på førsteholdet til et niveau, hvor han nu er blevet solgt til England. Den proces skal hele klubben være stolte af. Vi ønsker Mads alt det bedste i fremtiden, og vi håber at se dig igen,” sagde Wesstrom.

Tidligere har Odense solgt deres talentfulde unge spiller, Yankuba Minteh, til Newcastle United for 7,51 millioner dollars i sommer, hvilket gør det til deres højeste salg nogensinde.

Med Frøkjær-Jensens afgang forventes Odense at tjene omkring 1,49 millioner dollars, hvilket gør ham til deres fælles 11. højeste salg, ifølge Transfermarkt.

Frøkjær-Jensens exit markerer kun det tredje salg til en værdi af over 1,10 millioner dollars for Odense siden sommeren 2020.

Denne aftale har stor betydning for Odense, da Frøkjær-Jensen kom gennem klubbens ungdomssystem.

Signeringen af Duane Holmes

Tidligere på året blev PNE sat i forbindelse med Huddersfield Towns Duane Holmes, men et træk blev ikke til noget. De seneste rapporter viser dog, at begge klubber er blevet enige om en transfersum. Midtbanespilleren forventes at gennemgå medicinske og komplette personlige forhold hos Deepdale.

Holmes og PNE-manager Ryan Lowe kender hinanden efter at have været holdkammerater i Bury i 2014.

“Jeg spillede med ham i Bury i kort tid, og siden jeg påtog mig rollen som manager, har han tydeligvis gjort det rigtig godt, uanset hvor han har været, og jeg ser frem til at arbejde sammen med ham,” sagde Holmes.

I sidste sæson scorede Holmes to mål i 29 optrædener for Huddersfield og spillede en kamp under Neil Warnock, før han fik en ankelskade mod Middlesbrough.

Med de nye kontrakter sigter PNE mod at have en succesfuld mesterskabssæson forude.